BLOG

10 χρήσεις από μια κρέμα θαύμα!

Δεν είναι μια απλά κρέμα. Είναι η  Egyptian Magic All Purpose Skin Cream που έχει γίνει η μεγαλύτερη εμμονή μας και δεν την αποχωριζόμαστε στιγμή. Γι’ αυτό επανερχόμαστε σε αυτήν με ένα post. Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως αυτή η κρέμα δε πρέπει να λείπει από καμιά γυναίκα. Και ειδικά από εκείνες τις γυναίκες που είναι πολυάσχολες και αγαπούν τα πολυχρηστικά προϊόντα που δεν κάνουν εκπτώσεις. Η Egyptian Magic είναι ακριβώς αυτό το προϊόν. Εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, μέλι, πρόπολη και βασιλικό πολτό έχει μια μοναδική αντιοξειδωτική ικανότητα, καταπληκτική ενυδατική δράση και εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες ενώ, παράλληλα, επουλώνει την επιδερμίδα, την βοηθά να ανακτήσει την δύναμη της και  τη διατηρεί απαλή και λεία σαν την επιδερμίδα ενός μωρού. ttt   Γι' αυτό πιστεύουμε ότι η Egyptian Magic είναι ένα μεγάλο θαύμα. Εκατομμύρια άνθρωποι τη χρησιμοποιούν για όλη την οικογένεια της και πολλοί σταρ ορκίζονται στο όνομα της. Η παρουσία της, λοιπόν, στο e shop μας είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Με αυτό το post θέλουμε απλά να σας ξαναθυμίσουμε μερικές από τις χρήσεις της:
  1. Τρίψε μικρή ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες σου και κάνε με αυτήν μασάζ σε όλο το σώμα μετά το ντους για να απολαύσεις τη πιο απαλή και φρέσκια επιδερμίδα που είχες ποτέ φανταστεί.
  2. Χρησιμοποίησε την για να απαλύνεις τη περιοχή γύρω από τα νύχια ή τα σημεία που έχεις τραυματιστεί, κοπεί ή καεί. Η κρέμα αυτή μπορεί να επουλώσει τις πληγές και να βοηθήσει την επιδερμίδα να κάνει γρήγορα ανάπλαση.
  3. Χρησιμοποίησε την σαν μάσκα προσώπου λίγο πριν κοιμηθείς. Κάνε πρώτα καθαρισμό και μετά άπλωσέ την σε όλο το πρόσωπο. Άσε την να δράσει για 15’ και μετά αφαίρεσε τη πλεονάζουσα ποσότητα με ένα χαρτομάντιλο. Το πρωί όταν ξυπνήσεις θα βρεις στον καθρέφτη ένα δροσερό, ζωντανό και λαμπερό πρόσωπο.
  4. Εφάρμοσε την σε περιοχές που εμφανίζονται ραγάδες για να τις αποτρέψεις. Αν είσαι έγκυος προσπάθησε να την απλώνεις καθημερινά γύρω στη κοιλιά σου για να μη δεις να εμφανίζεται καμιά αντιαισθητική γραμμή.
  5. Χρησιμοποίησέ την για να απαλύνεις τα χείλη σου και να εξαφανίσεις τους ερεθισμούς και τα σκασίματα. Η Egyptian Magic είναι εξαιρετικό lip balm!
  6. Αντικατέστησε μαζί της το highlighter σου τοποθετώντας την πάνω από τα προϊόντα βάσης στα σημεία που αντανακλάται το φως όπως είναι τα ζυγωματικά, το κόκαλο της μύτης και η περιοχή πάνω από τα φρύδια.
  7. Με την Egyptian μπορείς ακόμα να φροντίζεις τα φρύδια σου και να τα διατηρείς πάντα λαμπερά και τέλεια!
  8. Χρησιμοποίησε το για το ξύρισμα των ποδιών σου. Τα περιποιητικά του έλαια θα κάνουν το ξυραφάκι να τρέχει πάνω στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τις τρίχες σε βάθος χωρίς κανένα κόψιμο!
  9. Η Egyptian Magic είναι, επίσης, ένα τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ! Άπλωσέ την σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια, κάνε απαλό μασάζ και μετά αφαίρεσε την με ένα νωπό, ζεστό πανάκι. Η επιδερμίδα θα έχει καθαριστεί τέλεια και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ερεθιστεί στο παραμικρό!
  10. Τέλος, περιποιήσου με αυτήν τα μαλλιά σου. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν conditioner αφήνοντάς την να δράσει για 15’ και να την ξεβγάλεις και μπορείς, ακόμα, να φροντίζεις μαζί της τις ξηρές και άγριες άκρες της τρίχας.
Καταλαβαίνεις γιατί αυτή η κρέμα είναι ένα προϊόν που δε πρέπει να λείπει στιγμή από κοντά σου. Γιατί η Egyptian Magic είναι πολύτιμη. Είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα. Μικρή και αγαπημένη εμμονή.