BLOG

Glow & Healthy skin

Σου έχουμε μιλήσει για τη Nourish, την εταιρία που δημιουργεί αποτελεσματικά προϊόντα με φυτικά εκχυλίσματα και έξυπνες φόρμουλες που ικανοποιούν όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ίσως να έχεις δοκιμάσει κάποια κρέμα και ίσως ήδη κρατάς στα χέρια σου ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα που συμμετείχε στο Glowbox Αυγούστου. Πρόκειται, βέβαια, για το Golden Glow Illuminating Face Shimmer το οποίο μπορεί να κρατήσει το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο κοντά μας. Ένα προϊόν που υμνεί τη λάμψη καταφέρνοντας να απογειώσει τη φυσική ομορφιά μας και ταυτόχρονα να την ενισχύσει με διακριτικό και όμορφο. dfgvfbgr   Το προϊόν έχει ανάλαφρη υφή και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του γιατί το κάνει κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμα και για τις μέρες που η θερμοκρασία παραείναι υψηλή για την εποχή. Στη σύνθεση του υπάρχουν:
  • Εκχύλισμα από tonka beans τα οποία προάγουν την ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας και διεγείρουν τη φυσική λάμψη
  • Aloe vera που είναι γνωστή για την ικανότητα της να επανορθώνει τις βλάβες στα κύτταρα αλλά και να προάγει τη παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται ολοένα και πιο σφιχτό
  • Υαλουρονικό οξύ και τριπτεπίδια που μειώνουν τις ρυτίδες, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και το βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως το Golden Glow Illuminating Face Shimmer δεν είναι ένα απλό shimmering προϊόν αλλά ο τρόπος να επανορθώσεις τις αλλοιώσεις που δημιούργησε ο ήλιος στην επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια των διακοπών και να ξαναβρείς τη χαμένη σου λάμψη. Οι εφαρμογές του προϊόντος είναι πολλές. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως αυτόνομο προϊόν και να δεις το πρόσωπο σου να αποκτά άμεσα μια γοητευτική λάμψη. Μπορείς να το αναμίξεις με την ενυδατική ή την αντηλιακή σου κρέμα για να έχεις ένα ακόμα πιο light αποτέλεσμα. Ένας ακόμα τρόπος να το εφαρμόσεις είναι να αναμίξεις μια μικρή ποσότητα προϊόντος με το make up σου ή να το απλώσεις μετά από αυτό. Το Golden Glow Illuminating Face Shimmer σε κάθε περίπτωση θα αφήσει στην επιδερμίδα σου ένα υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα που δε θα είναι καθόλου λιπαρό και θα αναδύει ζωντάνια και υγεία. Το καλύτερο; Το προϊόν αυτό αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Από το πρωί έως το βράδυ, θα παραμείνει σταθερό στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας της εκείνο το υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα που θέλουμε να έχουμε όλες τις εποχές! Δεν είναι υπέροχο να υπάρχουν προϊόντα που μας φροντίζουν τόσο πολύ; Go For it!