BLOG

Greek Summer Blue

Πρώτη μέρα του πιο όμορφου μήνα του χρόνου και νιώθουμε, ήδη, να βουτάμε μέσα σε γαλάζια νερά και να ξαπλώνουμε κάτω από υπέροχους ουρανούς. Τι είναι το ελληνικό καλοκαίρι; Είναι ο ήλιος που χαϊδεύει τα μαλλιά μας. Η άμμος που ζεσταίνει τα πόδια μας, τα βράδια που μυρίζουν νυχτολούλουδο, οι βόλτες σε καλντερίμια γεμάτα μπουκαμβίλιες και γιασεμιά. Καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι η λεμονάδα με πολλά παγάκια, η βανίλια υποβρύχιο, οι έρωτες που νομίζεις ότι θα κρατήσουν για πάντα, τα μεγάλα χαμόγελα και τα γέλια σε παρέες που βλέπουν πάντα το ξημέρωμα. Καλοκαίρι είναι το μπλε, το λευκό, το απλό και το αληθινό. Σε αυτό το mood, η Fresh Line δημιούργησε ένα πανέμορφο νεσεσέρ. Ένα νεσεσέρ δεμένο στα ελληνικά χρώματα, γεμάτο από μυρωδιές που μας θυμίζουν τις Αυγουστιάτικες διακοπές μας και μας κάνουν να ονειρευόμαστε θάλασσες ακόμα και αν είμαστε, ακόμα, στο γραφείο!grrrr   Το νεσεσέρ, Greek Summer Blue, έχει προϊόντα σε travel size συσκευασίες για να μπορείς να το πάρεις εύκολα στις διακοπές σου. Συγκεκριμένα, η σύνθεση του είναι η εξής:
  • Αφρόλουτρο και γαλάκτωμα Πεπόνι- Μέντα. Απολαυστικό, δροσερό άρωμα που σε γεμίζει ευεξία και υφή έξτρα ενυδατική για να διατηρείται η επιδερμίδα ελαστική και απαλή! Ιδανικό για τα πρωινά που θέλεις κάτι να σε πετάξει στα ουράνια και τα βράδια που αναζητάς κάτι να σου φτιάξει τα πιο όμορφα όνειρα στον ύπνο.
  • Σαμπουάν σε στερεή μορφή Τερψιχόρη. Ό,τι πιο πρακτικό για ένα ταξίδι! Ενεργοποιείται με το νερό απελευθερώνοντας ατελείωτες μυρωδιές εσπεριδοειδών. Τα αιθέρια έλαια από λεμόνι, γκρέιπφρουτ και μανταρίνι ενώνονται με το ξύδι για μοναδική λάμψη και δύναμη στη τρίχα ενώ το λάδι ηλίανθου προστατεύει από τις UV ακτίνες και το εκχύλισμα δάφνης και τσουκνίδας την ζωντανεύει και της δίνει έξτρα νεύρο και κίνηση.
  • Κρέμα χεριών Βανίλια που προστατεύει τα χέρια από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά την υγρασία στη περιοχή και επαναφέρει την απαλότητα. Ένα απαραίτητο προϊόν με απολαυστικό άρωμα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου και το
  • Καλυψώ Splash σώματος που είναι ένα κοκτέιλ δύναμης, χαράς και δροσιάς για το σώμα. Τονωτικά εσπεριδοειδή σε κάνουν να ξεχνάς τη ζέστη και σε τυλίγουν με μοναδική ευφορία που είναι το feeling του Αύγουστου, του μήνα που όλοι περιμέναμε με τόση λαχτάρα!
Το Greek Summer Blue θέλεις να το έχεις μαζί σου στις διακοπές. Ή θέλεις να το χαρίσεις στη κολλητή σου. Ή να το κάνεις δώρο στους φίλους σου στο εξωτερικό για να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα. Το Greek Summer Blue είναι μια γλυκιά περίληψη του Αυγούστου. Αυτό μας έκανε να το αγαπήσουμε.