BLOG

Brazilian Summer

Sol de Janeiro Body Butter Φέτος έχουμε ένα σκοπό! Να μεταμορφωθούμε σε Βραζιλιάνες. Να αποκτήσουμε σοκολατένιο χρώμα και να έχουμε τέλεια, ελαστική επιδερμίδα! Να είμαστε, και να φαίνεται, γεμάτες από ομορφιά και υγεία!

Γι αυτό και αποφασίσαμε να συμμαχήσουμε με το Golden Cacao Body Butter της Sol De Janeiro το οποίο δεν το χρησιμοποιούμε μόνο μετά την έκθεση στον ήλιο αλλά μετά από κάθε ντους όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ξέρουμε, φυσικά, πως το κακάο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλα τα Sol De Janeiro περιέχουν τα καλύτερα φυτικά συστατικά από τη βλάστηση του Αμαζονίου και τα τροπικά δάση. Συνθέσεις καινοτόμες  και υφές που απορροφούνται τέλεια προσφέρουν απόλυτη φροντίδα, ενυδάτωση και απαλότητα. Το νερό Acai, τα καρύδια της Βραζιλίας, το πράσινο μάνγκο και πολλά αιθέρια έλαια ενώνονται μαγικά και δημιουργούν προϊόντα που λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε.

Για να καταπραΰνεις την επιδερμίδα σου, μετά την ηλιοθεραπεία, και να επανορθώσεις τις βλάβες του ήλιου, χρησιμοποίησε το Golden Cacao Body Butter αφού κάνεις ένα αναζωογονητικό ντους με χλιαρό νερό. Άπλωσέ το σε όλο το σώμα κάνοντας απαλό μασάζ και περίμενε να απορροφηθεί τέλεια πριν ντυθείς.

Μην περιορίσεις, όμως, τη χρήση του μετά από την παραλία όταν μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά! Η σύνθεση του είναι εξαιρετικά περιποιητική με το δέρμα και το Golden Cacao Body Butter απαλύνει άμεσα τα σκληρά σημεία του σώματος, αγκώνες, γόνατα και φτέρνες ενώ παράλληλα να δώσει έξτρα λάμψη σε κάθε εκατοστό του σώματος σου. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα σου θα γίνεται όλο και πιο ελαστική. Οι Βραζιλιάνες θα ωχριούν μπροστά σου!

Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του body butter είναι το υπέροχο άρωμα του, το οποίο σε μεταφέρει νοητά στον Αμαζόνιο! Υπέροχο, χαλαρωτικό, ζεστό, γλυκό και εξωτικό. Σαν μια καλοκαιρινή μέρα που δεν θέλεις ποτέ να τελειώσει.

Υ.Γ. Το Golden Cacao Body Butter της Sol De Janeiro θα το βρείτε στα καταστήματα SEPHORA www.sephora.gr