BLOG

Beach hair!!

Η ομορφιά του καλοκαιριού έχει τους δικούς της κανόνες. Η προστασία πρέπει να χτυπάει κόκκινο, η ενυδάτωση να είναι συχνή και ανελλιπής και τα αρώματα να συναγωνίζονται με τις υφές που οφείλουν να έχουν, εκτός από ευεργετική δράση, ικανότητα να απογειώνουν τη φυσική λάμψη. Τα μαλλιά το καλοκαίρι δέχονται τις επιθέσεις του ήλιου, του ξηρού αέρα και της θάλασσας. Όλες ξέρουμε πως για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την υγεία τους μέχρι τον Σεπτέμβρη, οφείλουμε να τα περιποιούμαστε συχνά με προϊόντα που διατηρούν το χρώμα ζωντανό και τη τρίχα ελαστική. Δεν είναι, όμως, μόνο η υγεία τους που μας απασχολεί. Το styling δε φεύγει ποτέ από το μυαλό μας. Γιατί, φυσικά, το καλοκαίρι δε θέλουμε να είμαστε ίδιες με τον χειμώνα. Δε θέλουμε να περνάμε ώρες με τη φυσούνα, τη πρέσα και του σεσουάρ. Θέλουμε να είμαστε λίγο πιο εξωτικές, πιο απλές και πιο αυθεντικές. Έτσι, αφήνουμε τα πολλά- πολλά στην άκρη και κατεβαίνουμε στη παραλία. Εκεί, τα μαλλιά μας μπερδεύονται με το αλάτι και αποκτούν μια τέλεια αγριάδα και μια υποψία θαμπάδας που τα κάνει σούπερ γοητευτικά και καλοκαιρινά. beachy   Φυσικά, εμείς, δε καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνουμε δράση και δίνουμε το προσωπικό μας στίγμα στο αγνό έργο της φύσης:
  • Πλέκουμε τα μαλλιά μας σε χαλαρά πλεξουδάκια για να γίνουμε λίγο πιο boho.
  • Δένουμε φουλάρια και τουρμπάνια για να γίνουμε ακόμα πιο σικ και να μην αφήσουμε τον ήλιο να ξεθωριάσει το χρώμα.
  • Κάνουμε «κεφτεδάκια» στη κορυφή και τα αφήνουμε να χαλαρώσουμε όταν στεγνώσει η τρίχα για να αποκτήσουμε τέλειες μπούκλες
  • Φοράμε αντηλιακό λάδι για να διατηρούμε την απαλότητα στη τρίχα και να ξορκίζουμε τις UV ακτίνες και
  • Δημιουργούμε ψηλούς, ανέμελους κότσους με πολλά τουφάκια να σκάνε δεξιά και αριστερά του προσώπου μας.
Φυσικά, πριν τη παραλία, έχουμε φροντίσει να ενδυναμώσουμε τα μαλλιά μας αφαιρώντας τις ξηρές άκρες και κάνοντας θεραπείες θρέψης στο κομμωτήριο. Ενδιάμεσα το καλοκαιριού, επισκεπτόμαστε και πάλι το κομμωτήριο μας για ένα φρεσκάρισμα. Έτσι, τα μαλλιά παραμένουν ζωντανά και τέλεια ξεπερνώντας εύκολα τα εμπόδια του καλοκαιριού. Με απλά βήματα και με διάθεση να έχουμε το πιο καυτό, ανέμελο look, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε μια χαρά! Και, φυσικά, τα προϊόντα που θα επιλέξουμε για να φροντίζουμε τη τρίχα, θα έχουν τέλειο άρωμα καρύδας, λουλουδιών και από ό,τι άλλο δε μας αφήνει να ξεχάσουμε ότι διανύουμε τη πιο όμορφη εποχή του χρόνου!