BLOG

Full of Fresh Beauty

Αγαπάμε τα νεσεσέρ και τα αγαπάμε περισσότερο όταν είναι γεμάτα με προϊόντα που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους ή συνθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες μας τη δεδομένη στιγμή. Η πρόσφατη ανακάλυψη μας σε έτοιμο νεσεσέρ προέρχεται από την αγαπημένη μας, πράσινη εταιρία Fresh Line η οποία το τελευταίο διάστημα δε σταματάει να μας προσφέρει εκπλήξεις που σχηματίζουν μεγάλα χαμόγελα. olive1   Συγκεκριμένα, τη προσοχή μας τράβηξε το νεσεσέρ Αθηνά το οποίο είναι αφιερωμένο στη περιποίηση του προσώπου. Η σειρά Αθηνά απευθύνεται στις ξηρές επιδερμίδες και είναι δημιουργημένη βάσει αρχαίων συνταγών Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας. Στο νεσεσέρ βρήκαμε όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για μια πλήρη περιποίηση του προσώπου και του λαιμού μας:
  • Ενυδατική & Αντιοξειδωτική κρέμα ματιών σε κανονικό μέγεθος που μειώνει την εντύπωση στο «πόδι της χήνας» και ανακουφίζει τη περιοχή.
  • Ενυδατικό & Αντιοξειδωτικό gel καθαρισμού 60ml & Λοσιόν Τόνωσης 60ml για απαλό καθαρισμό χωρίς πρόκληση ξηρότητας και ερεθισμών.
  • Ενυδατική & Αντιοξειδωτική Κρέμα Ημέρας 15ml η οποία έχει ελαφριά υφή και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και
  • Ενυδατική & Θρεπτική Κρέμα Νύχτας 15m που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Athena back   Η σειρά Αθηνά έχει σα βασικά συστατικά το βιολογικό ελαιόλαδο, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς, το πράσινο τσάι και το φασκόμηλο. Πρόκειται, δηλαδή, για μια σειρά που όχι μόνο έχει την ικανότητα να επαναφέρει την υγρασία και τη λάμψη στην επιδερμίδα αλλά, επιπλέον, τη θρέφει βαθιά και την προστατεύει τέλεια από την επίθεση των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, στη σύνθεση της, συμμετέχουν πολύτιμα φυσικά συστατικά όπως η αλόη, η βρώμη, το χαμομήλι, το δεντρολίβανο, το βούτυρο καριτέ και βιταμίνες για να εντείνεται η φροντίδα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Καταλαβαίνεις ότι δεν αγαπήσαμε τυχαία αυτό το νεσεσέρ που είναι ό,τι καλύτερο για τις αποδράσεις εκτός πόλης αλλά και ό,τι πιο χρήσιμο εκείνες τις στιγμές που η επιδερμίδα μας έχει δεχτεί ένα σοκ, έχει παρουσιάσει μια έντονη αφυδάτωση και έχει ανάγκη άμεσα από κάτι δραστικό που μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες της. Το νεσεσέρ Αθηνά είναι ένα από τα must have όλου του χρόνου. Άσε που η τιμή του είναι εκπληκτική! Τι λες; Μήπως ήρθε η στιγμή να λάμψεις και πάλι; Παρασκευή είναι σήμερα! Υπάρχει καλύτερη μέρα για να αναδείξεις την ομορφιά σου;