BLOG

The Perfect Face

Δευτέρα και η μέρα προχωράει με αργούς ρυθμούς. Σημερινός προβληματισμός; Η λιπαρότητα που απειλεί το μακιγιάζ μας και προκαλεί ατέλειες στην επιδερμίδα μας. Μπορεί στη πόλη να έχει πέσει συννεφιά αλλά ο υδράργυρος όλο και ανεβαίνει. Πρέπει να βρούμε άμεσα μια σειρά που να προσφέρει τέλειο καθαρισμό και ματ υφή στην επιδερμίδα χωρίς, όμως, να την ξηραίνει και να την κάνει τραχιά και θαμπή. Το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στην αγαπημένη μας Urban Veda, την εταιρία που έρχεται σε κρυφές συνεννοήσεις με την φύση δημιουργώντας προϊόντα σύμφωνα με τις αρχές της Αγιουρβέδα για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα με ασφάλεια και ευεξία. pure   Δεν αργούμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Το μάτι μας αμέσως τσακώνει τη πράσινη σειρά που απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες. Επιλέγουμε για αρχή τρία προϊόντα:
  • Το Daily Purifying Facial Wash που είναι εμπλουτισμένο με το αντιβακτηριδιακό έλαιο Neem για να μπορέσουμε να ελέγξουμε την έκκριση του σμήγματος, να απαλλαγούμε από τις τοξίνες και να κάνουμε παρελθόν τα μαύρα στίγματα.
  • Το Purifying Exfoliating Facial Polish που, επίσης, έχει στη σύνθεση του έλαιο Neem αλλά και άλλα αιθέρια έλαια που ευεργετούν τις λιπαρές επιδερμίδες για να καθαρίσουμε τους πόρους σε βάθος και να επαναφέρουμε στο πρόσωπο μας την ομοιόμορφη υφή και την λάμψη και τέλος
  • Τη κρέμα ημέρας Purifying Day Cream που είναι μια κρέμα που έχουμε μάθει πολλά γι’ αυτήν και είμαστε σίγουρες ότι θα μπορέσει σε χρόνο dt να εξυγιάνει την επιδερμίδα μας. Συγκεκριμένα, στη σύνθεση της Purifying Day Cream τα αποτοξινωτικά βότανα ενώνονται με το θεραπευτικό έλαιο φουντουκιού και τον τονωτικό δυόσμο για να αντιμετωπίσουν την έντονη λιπαρότητα και να μην επιτρέψουν στο σμήγμα να φράξει τους πόρους προκαλώντας έντονη θαμπάδα και μαύρα στίγματα. Επιπλέον, στη σύνθεση της υπάρχει κολλαγόνο που βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή και φρέσκια.
pure2 Θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα τρία αυτά προϊόντα από σήμερα κιόλας. Σκοπός μας είναι να μπορούμε να κάνουμε, όλο το καλοκαίρι, μακιγιάζ που αντέχει ακόμα και κάτω από τον πιο έντονο ήλιο. Επιθυμία μας; Να μη ξαναδούμε κανένα σπυράκι πάνω στο δέρμα μας! Τι λες; Θα τα καταφέρουμε; Πάντως, όσοι έχουν χρησιμοποιήσει τη «πράσινη» σειρά της  Urban Verda έχουν να λένε για τα θεαματικά της αποτελέσματα! Ps: Τα προϊόντα Urban Veda θα τα βρεις στο e shop μας. Ήδη, τα έχεις γνωρίσει με το Glowbox Απριλίου και μας έχεις μιλήσει με ενθουσιασμό γι’ αυτά. Ε, ναι προσπαθούμε να σου προσφέρουμε πάντα το καλύτερο! Και τα Urban Veda είναι απλώς μαγικά!