BLOG

Make up your dreams!

Το καλοκαίρι απέχει μια ανάσα. Ξέρουμε ότι έρχεται ακόμα και εκείνες τις μέρες με συννεφιά ή τις άλλες που βρέχει. Ναι, σε λίγο θα τριγυρνάμε όλοι με τα πιο φωτεινά μας χρώματα και τα πιο μεγάλα χαμόγελα. make3 Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να φτιάξουμε το νεσεσέρ του μακιγιάζ μας και να το εξοπλίσουμε με όλα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργούμε εμφανίσεις σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν. Επειδή, όμως, αυτή η διαδικασία απαιτεί οργάνωση, πρώτα απ’ όλα θα χρειαστεί να σημειώσουμε ποια είναι εκείνα τα trends που θα κατευθύνουν τις επιλογές μας:
  • Οι παστέλ αποχρώσεις που θυμίζουν τις παραμυθένιες νεράιδες των παιδικών παραμυθιών και ταιριάζουν ιδανικά με αιθέρια υφάσματα, απαλές μπούκλες και αρώματα που αντιγράφουν τα φρέσκα, πρωινά λουλούδια.
  • Το eyeliner με τα γραμμικά σχέδια του. Δυναμικό look για extreme εμφανίσεις που απαιτεί καθαρή επιδερμίδα, άδεια χείλη και wet look στα μαλλιά για να αναδειχθεί όπως του πρέπει.
  • Το πορτοκαλί που είναι το νέο κόκκινο και φιλοδοξεί να μας κατακτήσει και να μας κάνει λίγο παραπάνω sexy, εξωτικές, ζουμερές και ηλιόλουστες. Το προτιμούμε στη ματ εκδοχή του που, εξάλλου, είναι και εκείνη που ξεχωρίζει παρασάγγας.
  • Το nude, χρυσαφένιο χρώμα σε όλο το πρόσωπο που δεν έχει προκύψει από την άτσαλη παραμονή κάτω από τον ήλιο αλλά από την προσεχτική και δεξιοτεχνική χρήση της terracotta, της πούδρας που σχηματίζει τις καλύτερες γωνίες στο πρόσωπο και ταυτόχρονα χαρίζει το μαγικό άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα.
  • Οι μεγάλες βλεφαρίδες που μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας μάσκαρα που δίνει έξτρα όγκο και μήκος αλλά μπορεί και να είναι και η σωστή τοποθέτηση ενός ζευγαριού ψεύτικων βλεφαρίδων. Τεράστιο trend που μας θυμίζει τα τα 70’s όπου τα μάτια δε μπορούσαν να είναι τίποτα λιγότερο από πρωταγωνιστές.
make2  
  • Τα μεγάλα φρύδια που επιμένουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να τονίζουν το πρόσωπο με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Τα έντονα φρύδια δημιουργούνται με μολύβι ή σκιά και συμμετέχουν σε όλα τα μακιγιάζ και ιδιαίτερα σε εκείνα που το υπόλοιπο πρόσωπο είναι ελαφρώς άτονο και γυμνό.
  • Το μπλε σαν σκιά ή σαν eyeliner. Θαλασσινό, δροσερό,έντονο και απόλυτο. Το μπλε φέτος κυκλοφορεί σε όλες τις αποχρώσεις και είναι αδύνατον να του αντισταθεί κάποιος γιατί έχει δύναμη, άποψη και μεγάλη ικανότητα να μαγνητίζει.
  • Το λευκό και πάλι σαν σκιά, eyeliner ή μολύβι. Έντονο contrast πάνω στα ηλιόλουστα πρόσωπα το λευκό, παρόλο που κάποιοι το θεωρούν άτονο, μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ των ματιών, να κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο και να φωτίσει το χρώμα των ματιών. Κοινώς, με ένα λευκό μολύβι μπορείς να κάνεις την έκπληξη!
make1   Τώρα που είδαμε τις κύριες τάσεις της σεζόν, μπορούμε να προγραμματίσουμε τις αγορές μας και να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα πετάξουμε από το νεσεσέρ του χειμώνα. Να θυμάστε πάντα ότι τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης και ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε πολυκαιρισμένα προϊόντα, ειδικά στο μακιγιάζ των ματιών μας γιατί κινδυνεύουμε από μολύνσεις. Τρέξτε να φτιάξετε το νέο νεσεσέρ σας από σήμερα κιόλας! Αφεθείτε στο χρώμα, αλλάξτε διάθεση, ανανεωθείτε και ερωτευτείτε και πάλι με πάθος το καλοκαίρι! Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου και πρέπει να μας βρει στα καλύτερα μας!