BLOG

Perfect you!

Θέλεις να έχεις τέλεια επιδερμίδα και δεν σταματάς να αναζητάς τα ιδανικά προϊόντα. Θέλεις κάτι απαλό, λαμπερό, φωτεινό και τέλειο. Όπως αυτό το πρωινό της Παρασκευής που όλα μοιάζουν και είναι υπέροχα απλά και μόνο γιατί μπορείς να χαμογελάς στο είδωλο σου στον καθρέφτη. Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Θέλεις να ενθουσιαστείς με κάτι. Θέλεις να γίνεις λίγο παραπάνω χαρούμενη! Θέλεις τα πάντα και μπορείς να τα έχεις όπως μπορεί να τα έχουν και όλοι όσοι δε σταματούν να πιστεύουν στα θαύματα! Ένα τέτοιο θαύμα γνωρίσαμε και εμείς πρόσφατα! Και αυτό είναι το Starter Kit της Jane Iredale που είναι μια κασετίνα που σε οδηγεί με τρόπο μαγικό στην απόκτηση της αψεγάδιαστης και λαμπερής επιδερμίδας. jane1.jpg   Η κασετίνα, που από μόνη της είναι ένα πολύ πρακτικό νεσεσέρ με καθρεφτάκι, περιέχει πέντε προϊόντα τα οποία συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους στη δημιουργία μιας φυσικής, ανάλαφρης βάσης που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει και δεν της στερεί την ελαστικότητα της. Συγκεκριμένα, μέσα στο Starter Kit βρίσκεις:
  • Το Smooth Affair Primer & Brightener το οποίο προετοιμάζει τέλεια την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Έξτρα ενυδατικό και απαλό, μειώνει την εντύπωση των πόρων και απογειώνει τη φυσική λάμψη.
  • Τη βάση Amazing Base από ορυκτά μέταλλα και SPF20 η οποία απλώνεται τέλεια με πινέλο εξαφανίζοντας τις ατέλειες σαν το πιο καλυπτικό make up.
  • Τη βάση Pure Pressed Base η οποία και αυτή περιέχει ορυκτά μέταλλα σε πεπιεσμένη μορφή και έχει δείκτη SPF20.
jane2.jpg  
  • Το Hydration Spray Pommisst το οποίο βοηθά τα ορυκτά μέταλλα να αφομοιωθούν τέλεια στην επιδερμίδα κάνοντας τη βάση απίστευτα διακριτική ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και της προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Με υπέροχο άρωμα ylang ylang και σύνθεση από βιολογικά βότανα, είναι το προϊόν που απλά δεν θέλεις να λείπει ποτέ από τη τσάντα σου!
  • Και τέλος, ένα πινέλο με φυσικές τρίχες για την εφαρμογή των προϊόντων.
Και τα πέντε προϊόντα βρίσκονται σε travel size το οποίο δίνει τη δυνατότητα πάρα πολλών εφαρμογών καθώς, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, τα προϊόντα Jane Iredale επειδή έχουν σύνθεση από Minerals δεν χρειάζονται παρά ελάχιστη ποσότητα για να προσφέρουν ιδανικό αποτέλεσμα!n Επίσης, να σας θυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ιδανικά για επιδερμίδες με προβλήματα και ευαισθησίες καθώς είναι απόλυτα δερματολογικά και αλλεργιολογικά ελεγμένα! Ναι, δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις αλαβάστρινη επιδερμίδα με τα Jane Iredale. Αρκεί, να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη σου και να βουτήξεις τα πινέλα μέσα στο θαύμα! Το καλύτερο; Δυο από εσάς θα αποκτήσουν πολύ σύντομα από ένα Starter Kit για να δημιουργούν κάθε μέρα εκείνη τη βάση που θα σχηματίζει ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα στο πρόσωπο τους! Πως θα γίνει αυτό; Μείνετε συντονισμένες στη σελίδα του GLOWBOX στο Facebook! Ένας ακόμα διαγωνισμός έρχεται!