BLOG

Nail power!

Είναι μια Τετάρτη που μοιάζει με Δευτέρα και τα άκρα με δυσκολία σηκώνονται για να επιστρέψουν στη δουλειά. Για την ακρίβεια, τα απαλά και ευγενικά χεράκια μας θέλουν ένα παραπάνω κανάκεμα για να αποφασίσουν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες και αυτό σκεφτόμαστε να τους προσφέρουμε. Τι το καλύτερο, λοιπόν, από ένα περιποιημένο μανικιούρ σύμφωνα με τις νέες τάσεις της άνοιξης! nails2.jpg   Τώρα θα μας πείτε, ποιες είναι αυτές οι νέες τάσεις που θα ακολουθήσουμε; Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τόσες επιλογές που δε θα δυσκολευτούμε καθόλου να βρούμε εκείνη που θα ταιριάξει καλύτερα με το outfit και την διάθεση μας! Συγκεκριμένα:
  • Οι nude αποχρώσεις παραμένουν στο προσκήνιο και διεκδικούν και πάλι την προσοχή μας. Εξαιρετικά κομψές και διακριτικές, θα δώσουν έξτρα πόντους στην εμφάνιση μας αλλά δε θα μας μεταδώσουν κανένα ανοιξιάτικο πνεύμα ούτε θα μας κάνουν λίγο περισσότερο χαρούμενες!
  • Τα παστέλ χρώματα είναι και αυτά μεγάλοι πρωταγωνιστές. Τρυφερά και κοριτσίστικά θα ξυπνήσουν άνετα και εύκολα τις ευαισθησίες μας και ίσως, τελικά, αυτό να είναι που έχουμε περισσότερο από όλα ανάγκη.
  • Για τις πιο μελετημένες, υπάρχει το half-moon manicure το οποίο έχει ένα βαθμό δυσκολίας όταν το δημιουργείς μόνη σου αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό που χαλαλίζεις εύκολα και χρόνο και κόπο. Αυτή την άνοιξη, το γοητευτικό μισοφέγγαρο κυκλοφορεί σε πολλές και διάφορες αποχρώσεις. Έτσι, για να μη βαριόμαστε!
  • Μια ακόμα τάση είναι τα animal prints. Σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστείς τα μοναδικά nail patches των Sephora που κάνουν τη ζωή σου εύκολη και έχουν όλα εκείνα τα σχέδια που ονειρεύεσαι. Εκτός, αν το χέρι σου πιάνει τόσο πολύ που μπορείς να φτιάξεις ένα leopard με λεπτό πινελάκι. Σε αυτή τη περίπτωση, έχεις επίσημη πρόσκληση για τα γραφεία μας!
  • Stripes!Ναι οι ρίγες είναι τάση και στα νύχια. Οι ρίγες και οι λεπτές γραμμές που χωρίζουν τη βάση του νυχιού σε δύο συμμετρικά μέρη. Και εδώ, το χέρι πρέπει να είναι σταθερό και το πινέλο λεπτό. Αν είσαι ζωγράφος, ήρθε η στιγμή να το αποδείξεις!
nails1.jpg  
  • Ένα ακόμα trend είναι τα λουλούδια. Προτίμησε εκείνα που υπάρχουν σε αυτοκόλλητα και περιορίσου στη δημιουργία μιας τέλειας χρωματικής βάσης για να τα αναδείξεις!
  • Το λευκό, επίσης, είναι μια από τις επιταγές της φετινής μόδας. Εξαιρετικά «σκληρό» και έντονο, το λευκό φαίνεται καλύτερα στα σταρένια δέρματα.
  • Τέλος, μια από τις τάσεις που πρέπει να αφεθούμε για να αναμετρηθούμε με την εκκεντρικότητα μας είναι τα μεταλλικά χρώματα. Εκείνα τα χρώματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και απαιτούν από εμάς να προσέχουμε λίγο περισσότερο το στιλ μας.
Με αυτά και με αυτά, η Τετάρτη φαίνεται να έχει ξεχωριστές προοπτικές. Πάρτε τα βερνίκια και τα πινελάκια σας και στρωθείτε στη δουλειά! Να δείτε, τελικά, πως η μέρα θα είναι υπέροχη. Και ας είναι στη μέση της εβδομάδας και ας παίζει με τις αντοχές μας!