BLOG

The Dream Cream..

Dream Tint

Αναζητούσα μια κρέμα με άνετη υφή, προστασία και ενυδάτωση για να την εφαρμόζω κάτω από το make up τώρα το καλοκαίρι που οι ανάγκες είναι και ανεπτυγμένες και ιδιαίτερες. Ήθελα κάτι να φωτίζει μαγικά την επιδερμίδα, να εξαφανίζει οπτικά τις ατέλειές της και να δίνει στο πρόσωπο μου την ελαστικότητα που χρειάζεται. Και όλα αυτά χωρίς να φοβάμαι πως οι ακτίνες UV θα δημιουργούσαν πανάδες στο δέρμα μου ή θα προκαλούσαν πρόωρη γήρανση.

Όταν στα χέρια μου έπεσε η Dream Tint της Jane Iredale, ήμουν αρκετά καχύποπτη αν και ήξερα πως η σύνθεση των συγκεκριμένων προϊόντων είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, απαλλαγμένη από γλουτένη και εμπλουτισμένη από φυτικά υλικά που φροντίζουν για την υγεία της επιδερμίδας.

Εφάρμοσα την Dream Tint με πινέλο σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό επιλέγοντας εκείνη την απόχρωση που έρχεται κοντά στο φυσικό χρώμα του προσώπου μου. Οι αποχρώσεις που κυκλοφορούν είναι πολλές και ικανές να ικανοποιήσουν κάθε επιδερμίδα. Η εφαρμογή αποδείχθηκε εύκολη και το αποτέλεσμα φάνηκε άμεσα. Το πρόσωπο μου απέκτησε μια φυσική λάμψη και ελαστικότητα. Το προϊόν αφομοιώθηκε τέλεια με την επιδερμίδα μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχα ξεχάσει ότι φορούσα μια κρέμα με χρώμα. Ξαφνικά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η επιδερμίδα μου ξεκουράστηκε και αναζωογονήθηκε. Ομόρφυνε και προετοιμάστηκε ιδανικά για το μακιγιάζ. Η Dream Tint είναι μια κρέμα νέας γενιάς με τεχνολογία CC. Μέσα στα πλεονεκτήματα της είναι η διάρκεια που προσφέρει στο αποτέλεσμα και η δυνατότητα που μου δίνει να εφαρμόσω από πάνω το make up που χρησιμοποιώ συνήθως και το πρόσωπο μου να δίνει την εντύπωση ότι είναι από τη φύση του τέλειο και όχι μακιγιαρισμένο.

Είθισται εμείς οι άνθρωποι της ομορφιάς να υπερβάλουμε για όσα δοκιμάζουμε και αγαπάμε.

Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να είμαι υπερβολική. Απλώς αποτύπωσα την εντύπωση που εισέπραξα. Η Dream Tint κατάφερε να με πείσει και να με παρασύρει.

Δώρα

Υ.Γ. Αν αγοράσετε την Dream Tint από το GLOWBOX e-Shop, θα κερδίσετε έκπτωση 15%!