BLOG

Beat Cellulite NOW!

Μία στις δύο γυναίκες παρουσιάζει κυτταρίτιδα. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να μας παρηγορήσει. Απλά, σίγουρα, μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο μόνες στον αγώνα αντιμετώπισης της. Τι είναι η κυτταρίτιδα; Με απλά λόγια, είναι η συσσώρευση νερού και λίπους κάτω από την επιφάνεια του δέρματος που δημιουργεί ανομοιόμορφη κατανομή των λιποκυττάρων. Η κυτταρίτιδα ευθύνεται για την συγκέντρωση τοξινών στο δέρμα και για την μείωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του. Τι μπορούμε να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε; Δυστυχώς, δεν είναι ένα μόνο πράγμα που καλούμαστε να κάνουμε.Για να μειωθεί ή να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα χρειάζεται πολύπλευρη δράση:
  • Αρχικά, πρέπει να καθαρίσουμε από τις τοξίνες. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να διαμορφώσουμε ανάλογα τη διατροφή μας. Πολλά λαχανικά και φρούτα, καθόλου λιπαρά, καθόλου αλκοόλ και πολύ νερό θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε αυτό εύκολα και γρήγορα.
cellu2.jpg  
  • Αν έχουμε περιττό βάρος, πρέπει να το αποβάλλουμε με μια σωστή δίαιτα που βοηθά τον οργανισμό να διατηρήσει τις ισορροπίες του.
  • Η άσκηση θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τους ρυθμούς του μεταβολισμού μας και να απογειώσουμε τη καλή λεμφική λειτουργία. Έτσι, οι τοξίνες θα αποβάλλονται ακόμα πιο γρήγορα.
  • Εκτός από άσκηση, καλό είναι να αρχίσουμε λεμφικό μασάζ το οποίο αποτοξινώνει και τονώνει τον οργανισμό ενώ παράλληλα ενισχύει την σφριγηλότητα.
  • Σημαντικό, ακόμα, είναι να μην αγχωνόμαστε. Το άγχος έχει καταστροφικές συνέπειες και εδώ καθώς ευνοεί την κατακράτηση υγρών και την κακή λειτουργία της λέμφου.
  • Παράλληλα με όλα αυτά, οφείλουμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας και με μια σειρά που μπορεί να μας εγγυηθεί αποτελέσματα και έχει προκύψει μετά από επιστημονικές έρευνες και σημαντικές μελέτες.
cellu.jpg Μια τέτοια σειρά είναι η σειρά Body Care της Murad η οποία περιλαμβάνεται από προϊόντα που δρουν στη καρδιά του προβλήματος. Συγκεκριμένα:
  • Το Firm & Tone Serum βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος κατά 80%, συσφίγγει και σβήνει σημαντικά τις ραγάδες.
  • Το Firm and Tone Dietary Supplement που είναι ένα ειδικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, ενδυναμώνει το δέρμα και το συσφίγγει θεαματικά και
  • Την Body Firming Cream η οποία αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέρει άμεση σύσφιξη (γίνεται ορατή μετά από 15’) και χαρίζει μοναδική λάμψη.
Χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τα προϊόντα, απογειώνουμε τη δράση τους και τα αποτελέσματα τους. Έτσι, η εξόντωση της κυτταρίτιδας γίνεται ένας στόχος εφικτός. Τι λες; Είναι, ακόμη, Μάρτιος. Μέχρι το καλοκαίρι δε θα έχουμε αποκτήσει το σώμα των ονείρων μας;;;