BLOG

Your Comfort Zone

Όλα δείχνουν ότι έχεις κανονική επιδερμίδα. Αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι έχεις μικτό δέρμα, δηλαδή, παρουσιάζεις λιπαρότητα στη περιοχή T του προσώπου και ελάχιστη ξηρότητα στις παρυφές του. Με λίγα λόγια, έχεις ένα τύπο επιδερμίδας που πολλές φορές σε μπερδεύει γιατί δεν ξέρεις πώς να του συμπεριφερθείς. Όταν χρησιμοποιείς προϊόντα για λιπαρές επιδερμίδες, νιώθεις το δέρμα σου να σε τραβάει στα σημεία που είναι ξηρό και όταν χρησιμοποιείς προϊόντα για ξηρές επιδερμίδες, το μέτωπο, η μύτη και το πηγούνι σου γίνονται εξαιρετικά λιπαρά και το μακιγιάζ σου αποτελεί ένδοξο παρελθόν. Ουφ! Η κατάσταση δείχνει αρκετά complicated. Στην πραγματικότητα, φυσικά, είναι πολύ απλή αφού υπάρχουν μελετημένες συνθέσεις που μπορούν να εξισορροπήσουν την επιδερμίδα και να προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα με απλές κινήσεις. Για παράδειγμα, η σειρά Pore Reform της Murad είναι μια μικρή αποκάλυψη για κάθε μικτή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα ροδιού, καταφέρνει να εξισορροπεί τις λιπαρές και τις ξηρές περιοχές του προσώπου επαναφέροντας την υγεία τους και την υφή τους. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα που συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους τα  αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά: pore.jpg  
  • Το Daily Cleansing Foam που καθαρίζει βαθιά τους πόρους κάνοντας απαλή απολέπιση, τονώνει και δυναμώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την λαμπερή και ζωντανή.
  • Τη Pomegranate Exfoliating Mask, μια αντιοξειδωτική μάσκα με οξέα φρούτων και ένζυμα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα βοηθώντας την να εκτελεί τις λειτουργίες της πιο αποδοτικά και την αφήνει δροσερή, ενυδατωμένη και εξισορροπημένη.
  • Το T-Zone Pore Refining Serum που διατηρεί τους πόρους καθαρούς και ρυθμίζει τη λιπαρότητα στις περιοχές που είναι έντονη με αποτέλεσμα το πρόσωπο να έχει φυσική λάμψη και όχι γυαλάδα και
Τη Balancing Moisturizer Broad Spectrum με SPF15 που είναι μια λεπτόρρευστη, ενυδατική κρέμα που εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται ακόμα πιο εύκολα από την επιδερμίδα παρέχοντας προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδάτωση και αποκατάσταση της λάμψης και της φωτεινότητας. Η Pore Reform, λοιπόν, είναι μια σειρά που μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το πρόσωπο σου θα μπορέσει να βρει τις ισορροπίες του και να ανακτήσει τη λάμψη του. Ανέλαβε δράση άμεσα. Κανείς δεν αγαπά τη θαμπή επιδερμίδα και κανείς δεν αντέχει τα σπυράκια. Μην αφήνεις, λοιπόν, να σου χαλάσουν τη διάθεση! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι προβληματική Glowgirl! p.s: Επισκεφτείτε το site της Murad, www.murad.gr, για περισσότερες πληροφορίες και online shopping!