BLOG

Baby it’s cold outside!

Ο χειμώνας αποφάσισε να αποδείξει ότι είναι μια εποχή που υφίσταται και στην Ελλάδα. Έτσι, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά μας με χαμηλές θερμοκρασίες που μας έβγαλαν από την ψευδαίσθηση ότι έχουμε άνοιξη. neals.jpg Μαζί με τον χειμώνα, όμως, έφτασαν και κάποια γνωστά συμπτώματα που προσπαθούν να μας χαλάσουν τη διάθεση. Εμείς, φυσικά, δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Ξέρουμε ότι για τα πάντα υπάρχει λύση και σπεύσαμε να βρούμε με ακρίβεια αυτό που θα μας βοηθήσει. Έτσι, απευθυνθήκαμε για μια ακόμη φορά στην αγαπημένη μας Neal’s Yard Remedies η οποία εδώ και 30 χρόνια ειδικεύεται στην αρωματοθεραπεία και στην ολιστική προσέγγιση της ευεξίας. Με τα πολλά, καταλήξαμε πως:
  • Για τα κρύα άκρα μας ιδανικές είναι μερικές σταγόνες από τα οργανικά, αιθέρια έλαια της Neal’s Yard Remedies, ginger, ευκάλυπτου και άρκευθου που όταν αναμιχθούν σε ένα έλαιο βάσης (αμυγδαλόλαδο, καλέντουλα) μεταμορφώνονται σε ένα υπέροχο προϊόν που επαναφέρει τη ζεστασιά στο σώμα μας!
  • Για τα σκασμένα, ξηρά χείλη που δεν μας επιτρέπουν να δίνουμε απαλά φιλιά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αιθέριο έλαιο Tea Tree. Βοηθά στην πρόληψη μολύνσεων και εφαρμόζεται τοπικά στη περιοχή βοηθώντας στη γρήγορη επούλωση της.neals2.jpg
  • Για τους πόνους των αρθρώσεων και τους μύες που συνοδεύουν την γρίπη, η οποία έχει έξαρση αυτή την εποχή, τέλεια είναι η παρακάτω συνταγή:
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε 4στ. ευκάλυπτο με 3στ. δεντρολίβανο, 1 στ. μέντα και 2στ. λεβάντα σε 30ml βαλσαμόλαδο. Κάνουμε με το μίγμα απαλό μασάζ στα σημεία που πονάμε, ανακουφιζόμαστε και ξεκουραζόμαστε για να φύγει μια και καλή μακριά μας ο μεγάλος εχθρός.
  • Τέλος, για τους πονοκεφάλους που μας βασανίζουν, είτε λόγω φόρτου εργασίας είτε λόγω έντονου κρύο, η Neal’s Yard Remedies προτείνει να διαλύσουμε σε νερό 3 στ. λεβάντα και 3 στ. μέντα σε μια συσκευή καύσης αρωματοθεραπείας ή να κάνουμε απαλό μασάζ στους κροτάφους με 1-2στ. λεβάντα.
Τα προϊόντα Neal’s Yard Remedies μπορείς να τα βρεις στο www.organicbeauty.gr. Επιλεγμένα προϊόντα θα βρεις και στο e shop μας. Πίστεψέ μας. Η φύση έχει τη λύση για τα πάντα!