BLOG

Hairstyles 4 YOU!

Η νέα χρονιά έχει αρχίσει δυναμικά και εσύ δεν έχεις βιώσει, ακόμα, καμιά συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή σου. Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι έτσι νιώθουμε. Και επειδή δεν είμαστε άνθρωποι που αφήνουμε τα πράγματα στη τύχη, θα αναλάβουμε δράση και θα κάνουμε εμείς την αλλαγή. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για ένα νέο hair styling; Εμείς, βρήκαμε τις 5 hot τάσεις του 2014 και είμαστε έτοιμοι να αφεθούμε στη πρόκληση! 00070h_592x888_Fotor_Collag1
  1. Ο ρομαντισμός επιμένει και τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει πως οι απαλές πλεξούδες εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο. Άφησε, λοιπόν, τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν για να μπορείς να κάνεις όλο και πιο περίπλοκα πλεξίματα. Ξεκίνησε με μια πλεξούδα που πέφτει χαλαρή στο πλάι του προσώπου, συνέχισε με πλεξουδάκια που μεταμορφώνονται σε ένα όμορφο up do  και ολοκλήρωσε με χοντρές πλεξούδες που παίρνουν τον ρόλο της κορδέλας μαλλιών και σε κάνουν να μοιάζεις με νεραϊδάκι.
  2. Bob hair cut ή αλλιώς λατρεμένο καρέ. Ίσως, το κούρεμα που υποστηρίχθηκε από τους περισσότερους σχεδιαστές στα catwalk της άνοιξης. Μια σικάτη επιλογή που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άλλος άνθρωπος. Επέλεξε την εκδοχή του καρέ που ταιριάζει στο πρόσωπο σου και τρέξε στο κομμωτήριο για να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή!
  3. Το χτένισμα της γοργόνας ή αλλιώς τα απαλά κύματα στους ώμους. Ανεπιτήδευτες μπούκλες που πέφτουν στους ώμους. Εδώ, τα μαλλιά πρέπει να είναι υγιή για να μη φριζάρουν και εσύ πρέπει να είσαι ολίγον χίπις ή χίπστερ για να μπορείς να χαρείς το χτένισμα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Τα κύματα υπάρχουν και στην wet εκδοχή τους αλλά δεν στα προτείνουμε, ακόμα,  γιατί σε λίγο θα διανύσουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου.
hbz-Pamela-Roland-nyfw14-beauty-de-sm_Fotor_Collag2 4. Οι αφέλειες είναι ακόμα κάτι που μπορείς να κάνεις για να δεις το πρόσωπο σου να μεταμορφώνεται. Οι τάσεις προτείνουν διάφορα μήκη στις αφέλειες και δε θα δυσκολευτείς να διαλέξεις. Εμείς, έχουμε μια αδυναμία στα κουρέματα με αφέλειες που είναι πιο δυναμικά. Τι θα έλεγες για αφέλειες που συνοδεύονται από ένα κοντό, φανταστικό καρέ; 5. Ο 60’s super όγκος ή το 60’s super pixie haircut. Εδώ, είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις μια ηρωική απόφαση! Ποια θες να είσαι; Η σέξυ Λολίτα με το χαμηλό ponytail και τον μεγάλο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού ή η εναλλακτική Audrey με το αγορίστικο κούρεμα και την ξεχωριστή προσωπικότητα; Εμείς, αγαπάμε και τα δύο looks. Απλώς, πρέπει να ξέρεις πως αν κόψεις τα μαλλιά σου πολύ κοντά, θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να τα ξαναμακρύνεις! Τώρα είσαι έτοιμη να επισκεφτείς το κομμωτήριο σου! Πήγαινε, πες με ακρίβεια τι θες και μεταμορφώσου σε ένα Super Glowgirl! Το έχουμε πει: Τα καλύτερα έρχονται! Και όταν καθυστερούν, τα προκαλούμε εμείς και φτάνουν ακόμα πιο γρήγορα!