BLOG

Red Lips to Dye For!

Μάθε να φοράς σωστά κόκκινο κραγιόν! imagesCA2JB0DA_Fotor_Collage Είναι κόκκινο, δυναμικό και sexy. Είναι ο τρόπος να απογειώσεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη, να μεταμορφώσεις την εμφάνιση σου στο λεπτό και να κάνεις τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σου. Το κόκκινο κραγιόν είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ! Φυσικά, για να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπο σου, θα πρέπει να κάνεις αρκετούς πειραματισμούς. Γενικά, οι γυναίκες που έχουν λευκή επιδερμίδα καλύτερο είναι να χρησιμοποιούν κόκκινο που έχει στην βάση του κίτρινο και οι μελαχρινές κόκκινο με βάση το μπλε. Βέβαια, αυτός είναι ένας γενικός κανόνας. Τη δική σου απόχρωση θα την ανακαλύψεις μετά από πολλές δοκιμές. Και, φυσικά, δε θα αρκεστείς σε μία γιατί κάθε μακιγιάζ θέλει το δικό του κόκκινο. Και εσύ εκπαιδεύεσαι στο να γίνεις μια beauty expert οπότε πρέπει να στοχεύεις πάντα στο τέλειο! Για να εφαρμόσεις τέλεια το κόκκινο κραγιόν, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
  • Αρχικά κάνε απαλή απολέπιση στα χείλη σου με μια μαλακή οδοντόβουρτσα έτσι ώστε να γίνουν απαλά και να έχουν ομοιόμορφη υφή.
  • Ενυδάτωσε τα με ένα θρεπτικό lip balm
  • Στη συνέχεια, διόρθωσε το σχήμα τους με ένα lip liner. Προτίμησε κάποιο σε φυσική απόχρωση.  Είναι μπαλαντέρ, μπορείς να το χρησιμοποιείς με κάθε κραγιόν σου και, επιπλέον, κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά διακριτικά.
  • Άπλωσε το κραγιόν με πινελάκι. Έτσι, θα μπορέσει το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφο και να καλύψει τέλεια τις λεπτές γραμμές των χειλιών. Η εφαρμογή με το πινέλο, αρχικά, μπορεί να σε δυσκολέψει. Μετά από λίγη εξάσκηση, όμως, η διαδικασία θα σου φαίνεται απλή σαν παιχνίδι.
  • Ταμπονάρισε τα χείλη σου και άπλωσε μια δεύτερη στρώση κραγιόν για πιο σταθερό αποτέλεσμα.
  • Αν θέλεις ένα εντυπωσιακό, λαμπερό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο τέλος ένα διάφανο lip gloss.
  • Για να φαίνονται τα χείλη σου πιο πλούσια και σαρκώδη, άπλωσε στο κέντρο του κάτω χείλους ελάχιστη ποσότητα λευκής ή σκιάς.
imagesCAAVMOW0_Fotor_Collage Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από ένα κόκκινο κραγιόν που αρχίζει να αλλοιώνεται πάνω στο πρόσωπο. Αν πρόκειται να το φορέσεις και να πας για φαγητό, καλύτερα να προτιμήσεις μια σταθερή φόρμουλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Διαφορετικά, ρίξε το κραγιόν και ένα μικρό καθρεφτάκι στη τσάντα σου και όποτε χρειάζεται επαναλάμβανε την εφαρμογή του. Για να μην αλλοιωθεί το κραγιόν και από το ποτό ή τον χυμό σου, καλύτερα είναι να προτιμάς κάτι που πίνεται με καλαμάκι. Μη ξεχνάς πως και τα μοντέλα αυτό κάνουν: πίνουν τη σαμπάνια με καλαμάκι για να είναι σίγουρες ότι τα χείλη τους θα παραμείνουν άψογα. Τέλος, για να είσαι πιστή στους κανόνες του μακιγιάζ, κάθε φορά που φοράς κόκκινο κραγιόν, διατήρησε nude τα βλέφαρα σου. Διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι έντονο και αντιαισθητικό. Smile with red Glowgirl! Red has the power!