BLOG

Never again!

Πράγματα που κάνουν τα κορίτσια και μισούν τα αγόρια. Ξέρουμε ότι οι γυναίκες είναι από τον πλανήτη Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη. Ξέρουμε ότι άλλα λέμε εμείς και άλλα καταλαβαίνουν εκείνοι. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε ίδια γούστα. Και τέλος ξέρουμε ότι όσο και να δυσανασχετούμε μαζί τους, θέλουμε να τους αρέσουμε. Για να συμβεί αυτό πρέπει να αποφύγουμε κάποια συνήθειες μας: images_Fotor_Collageff
  1. Κανένας άντρας δεν θέλει να φιλάει ένα  πρόσωπο στο οποίο είναι φανερή η ύπαρξη μακιγιάζ και δη make up. Όσο λιγότερο φοράμε, λοιπόν, τόσο καλύτερα θα είναι.
  2. Ωραία είναι τα αρώματα αλλά χρειάζονται  μέτρο. Οι άντρες δεν μπορούν τις έντονες μυρωδιές. Ούτε και τις πολύ γλυκές.
  3. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι κάτι που δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί υπάρχουν. Μη μπεις ποτέ στον κόπο να φορέσεις κάτι ανάλογο όταν βγεις μαζί τους ραντεβού.
  4. Τα lip gloss που κάνουν τα χείλη ζουμερά και sexy είναι από τα προϊόντα που θα ήθελαν πραγματικά να εξαφανίσουν. Μη κάνεις ποτέ το λάθος να τους φιλήσεις στο μάγουλο όταν φοράς lip gloss. Δε θα το χαρούν καθόλου.  Στα χείλη, πάει και έρχεται
  5. Ξέχνα τα extensions κ.λ.π. Θεωρούν απαράδεκτη κάθε είδους μεταμόρφωση. Εκεί, όμως, που πραγματικά εκνευρίζονται είναι όταν βάζουν το χέρι τους μέσα στα μαλλιά για να τα χαϊδέψουν και πέφτουν πάνω στις θλιβερές ενώσεις που συγκρατούν τις μακριές τούφες.
  6. Τα περίεργα χτενίσματα δεν είναι κάτι που, επίσης, θα εκτιμήσουν. Ασυμμετρίες, κότσοι, πλεξούδες και όλα τα συναφή ανήκουν σε ένα κόσμο που ποτέ δε θα θελήσουν να γίνουν μέρος τους.
images_Fotor_Collage
  1. Η ξηρή επιδερμίδα τους απωθεί και τους απομακρύνει. Το όνειρο τους είναι απαλό δερματάκι μωρού. Ίδια απέχθεια έχουν και στην λιπαρή επιδερμίδα. Με λίγα λόγια, μόνο οι κανονικές επιδερμίδες έχουν φουλ ελπίδες μαζί τους.
  2. Το μεγαλύτερο ποσοστό αντρών μισεί τα pixie cut (αντρικό κούρεμα). Αντίθετα τα μακριά μαλλιά δεν τους αγχώνουν καθόλου.
  3. Σκιάζονται με τα μαύρα κραγιόν και έχουν  και τα δίκια τους. Τα black lips μπορούν να τα υποστηρίξουν πολύ λίγεςγυναίκες. Οι υπόλοιπες ας αρκεστούν στο red wine.
  4. Τα μακριά νύχια δεν είναι με τίποτα κάτι που τους αρέσει να βλέπουν και να αγγίζουν. Απεχθή βρίσκουν και τα απεριποίητα χέρια.
Επίσης, οι άντρες δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα πολύ ροζ κορίτσια. Στις εύθραυστες μπούκλες, στα αξεσουάρ μαλλιών και στις απίστευτες δόσεις προϊόντων hair styling. Γενικά, θα ήθελαν να είμαστε τέλειες από τη φύση μας. Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να τους κάνουμε να το πιστέψουν! Go! Go! Glowgirls!