BLOG

Κάνε Αυτό το Extra Βήμα Όταν Πλένεις Τα Μαλλιά Σου

Πολλές φορές μπορεί να πλένεις τα μαλλιά σου και όμως να μην νιώθεις ότι φαίνονται όσο ωραία θα ήθελες. Μπορεί να έχεις αλλάξει και σαμπουάν αλλά το αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να είναι το ίδιο. 

Σίγουρα αν έχεις αρχίσει να χρησιμοποιείς σαμπουάν που είναι sulfate-free θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν λούζεσαι για 1η φορά δεν δημιουργείται καθόλου αφρός - καθόλου. Είναι σημαντικό να μην σταματήσεις στο 1ο χέρι. Αφρός δεν δημιουργείται γιατί το προϊόν αποτελεσματικά σπάει και καθαρίζει την συσωρρευμένη λιπαρότητα και τους ρύπους/προϊόντα styling από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Το σημαντικό είναι να συνεχίσεις και να πλύνεις τα μαλλιά σου και 2η φορά. Αυτή τη φορά η φόρμουλα του shampoo θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που υπόσχεται. 

Η λογική που συμβαίνει αυτό είναι απλή. Σκέψου τη διαδικασία σαν να καθαρίζεις το πρόσωπό σου. Πρώτα πρέπει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και στη συνέχεια απλώνεις οποιαδήποτε κρέμα. Έτσι συμβαίνει και με το λούσιμο. Στο 1ο χέρι αυτό που γίνεται είναι να καθαρίζεται το τριχωτό της κεφαλής και το 2ο χέρι είναι αυτό που το προϊόν πραγματικά δουλεύει για τα μαλλιά σου. 

Άρα, πριν απογοητευτείς και αλλάξεις σαμπουάν για ακόμα μία φορά, κάνε αυτό το extra βήμα πρώτα.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα καλό conditioner καθώς το double cleanse μπορεί να αφυδατώσει τις άκρες σου.

              

  Saryna Key - Shampoo Volume Lift               Saryna Key - Conditioner Volume Lift

Nisim - Fast Combo (Shampoo & Conditioner)