BLOG

Μάσκες Μάσκες Μάσκες

Σκέψου την επιδερμίδα σου σαν ασπίδα η οποία εμποδίζει μικρόβια και ρύπους να εισχωρήσουν στον οργανισμό σου. Αυτή την ασπίδα χρειάζεται να τη φροντίζεις με τον καλύτερο τρόπο, και ένας τρόπος είναι οι μάσκες! Είναι αυτές που αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα ρύπους και λιπαρότητα που έχει συσωρευτεί στην επιφάνεια του δέρματος και εμποδίζουν να αναπνέει σωστά.

Στο glowbox eshop θα βρεις πολλές μάσκες ανάλογα τις ανάγκες σου. 

Βαθύς Καθαρισμός

Isabelle Laurier - Pure Mask

Μία sheet mask που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό των πόρων και συμβάλλει στη δημιουργία νέων κυττάρων. Τα βασικά συστατικά  της με πούδρα ενεργού άνθρακα,φύκια και χαβιάρι βοηθάνε στην αποτοξίνωση του προσώπου.










Panthenol Extra - Black Peel Off Mask

Οι peel off μάσκες είναι trend αυτή την περίοδο και όχι άδικα. Παγιδεύουν τους ρύπους και τη λιπαρότητα ενώ προσφέρουν μία τέλεια αίσθηση καθώς την αφαιρείς ενώ χαρίζει έντονη αίσθηση δροσιάς αφήνοντας λεία και ματ επιδερμίδα. Απλώς άπλωσε σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και άφησέ τη να στεγνώσει πλήρως. Αφαίρεσε την απαλά ξεκινώντας από τις άκρες και ξέπλυνε τυχόν υπολείμματα με νερό.







FaceTox - Extract, Pull & Detoxify

Ένα πακέτο με 7 DIY μάσκες που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση στην επιδερμίδα! Το μοναδικό μείγμα πηλού αναμειγνύεται με το ροδόνερο και δημιουργεί μια αρνητική φόρτιση που κυριολεκτικά τραβά τις τοξίνες από το δέρμα και ο αφήνει πιο καθαρό, μαλακότερο και πιο υγιές.








Μurad - Pore Extractor Pomegranate Mask

Μικροσφαιρίδια λακτικού οξέος απολεπίζουν και λειαίνουν το δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ηφαιστειακός άργιλος δρα σαν μαγνήτης, καθαρίζοντας τους πόρους σε βάθος από τους ρύπους και εκχύλισμα ροδιού επαναφέρει τη λάμψη και κάνει λιγότερο ορατούς τους πόρους, αφήνοντας καθαρό και απαλό το δέρμα. Τί άλλο μπορεί να ζητήσεις;





Ευαίσθητη Επιδερμίδα

Isabelle Laurier - Detox Mask

Αντί οξειδωτική και καταπρυντική μάσκα προσώπου όπου τα εκχύλισμα βατόμουρου, ροδιού και φράουλας μειώνουν τους ερεθισμούς του δέρματος και προσφέρουν υγεία σε προβληματικές επιδερμίδες. Εφάρμοσε την μάσκα για 10-20 λεπτά μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και κάνε απαλό μασάζ. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.








                                                                                                           Ενυδάτωση

Μurad - Hydro-Glow Aqua Peel
H ενυδάτωση είναι ο πιο βασικός παράγοντας για λαμπερή και νεανική όψη. Η μάσκα Hydro-Glow Aqua Peel προσφέρει μια απολαυστική προσέγγιση στην ενυδάτωση του δέρματος που αποτελείται από δύο φάσεις: απαλή απολέπιση στο δέρμα και εντατική ενυδάτωση στη συνέχεια.







Embryolisse - Hydra Mask
Το υαλουρονικό οξύ, τα φυσικά φυτικά έλαια και οι βιταμίνες αναπλάθουν τον προστατευτικό φραγμό, λειαίνουν την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν βέλτιστο επίπεδο υδάτωσης. Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται και δείχνει και πάλι ξεκούραστη και τονωμένη. Είναι λεία και απαλή και η όψη της γίνεται δροσερή και λαμπερή.







Youth Lab - Thirst Relief Mask
Πλούσια κρεμο-μάσκα προσώπου που μέσα σε μόλις 10 λεπτά ξεδιψάει το αφυδατωμένο δέρμα! Αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό χάρη στα κεραμίδια τα οποία σφραγίζουν τα κενά της επιδερμίδας από όπου χάνεται η πολύτιμη υγρασία της.