BLOG

The Spring Break box

Μόλις 2 εβδομάδες πέρασαν από την ανακοίνωση του νέου μας κουτιού, The Spring Break, και καταφέρατε και το βγάλατε sold out! Τι περιέχει όμως μέσα το κουτί που το αγαπήσατε τόσο;

Ο Μάρτιος είναι ο 1ος μήνας της Άνοιξης κι εμείς θέλαμε να τον υποδεχτείτε με τον καλύτερο τρόπο! Έτσι, δημιουργήσαμε το Spring Break box όπου περιείχε 7 προϊόντα σε full & special size μέγεθος, τέλεια για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και σώματος και των μαλλιών σας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα!



Aeolis - Restoring Hair Conditioner


Μία μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά με βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθο υπόσχεται να θρέψει την τρίχα και να κάνει τα μαλλιά σου να είναι πιο υγιή από ποτέ! Με πλούσια φυσική σύσταση και βιταμίνες, μαλακώνει, ενυδατώνει και ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά. Αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας και παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την επαναφορά της φυσικής λάμψης των μαλλιών.

Madara - SOS Instant Moisture + Radiance Hydra


Oι χειμερινοί μήνες μπορεί να έχουν αφήσει κάποια σημάδια ξηρότητας, επάνω στο δέρμα σου, για αυτό το λόγο θεωρήσαμε μία ενυδατική μάσκα προσώπου είναι απαραίτητη! Αυτή η μάσκα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία για το βράδυ, έχει βελούδινη υφή και προσφέρει άμεσα την ενυδάτωση που επιζητά η επιδερμίδα του προσώπου σου, χαρίζοντάς της λάμψη!

 Υouth Lab - CC Complete Cream

Καλυπτική σύνθεση ολικής αναδόμησης με αντιηλιακή προστασία, για το κανονικό, ξηρό δέρμα. Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 Normal_Dry Skin είναι πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας σας!

Aegli - Detox Facial Cleansing Foam
Πλούσιος  κρεμώδης οργανικός αφρός  για το πρόσωπο, βασισμένος σε οργανικό ροδόνερο, Βaby’s breath,Ι νδικό Shikakai και Soap Berry Tree. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, δεν ερεθίζει ακόμα και το πολύ ευασθητο δέρμα και αφαιρεί κάθε ίχνος λιπαρότητας και ρύπων. Τα οργανικά του συστατικά είναι αυτά που κάνουν αυτόν τον αφρό τόσο αποτελεσματικό. 

Anatomicals - No Old Bags Allowed Revitilizing Eye Gel

Αντίο σακούλες κάτω από τα μάτια! Ο καιρός ανοίγει και όλο και περισσότερο αρχίζουμε να ξενυχτάμε τα βράδια! Έτσι, ίσως χρειαστούμε μία επιπλέον βοήθεια για του μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Αυτό το δροσιστικό gel θα αναζωογονήσει την περιοχή και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα! Αποθήκευσέ το στο ψυγείο για ένα coolong effect κατά την εφαρμογή. 

Catrice - Glam & Doll Mascara
Η μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα που μία γυναίκα είναι ανοιχτή να δοκιμάζει, και αυτή εδώ σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να τη δοκιμάσεις! Το πλαστικό βουρτσάκι και το έντονο μαύρο χρώμα κάνει τις βλεφαρίδες να έχουν όγκο και μήκος, κάτι που όλες μας θέλουμε! Ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε ένα καθημερινό look μέχρι και σε ένα δραματικό βραδινό μακιγιάζ. Η επιλογή δική σου ;)

Blue Scents - Eau De Toilette Pomegranate
Ψάχνεις ανάλαφρες μυρωδιές για την Άνοιξη; Αυτό το άρωμα με μυρωδιά ρόδι θα σε κάνει να εθιστείς. Oι νότες από φρούτα και σανδαλόξυλο δημιουργούν έναν απίθανο συνδυασμό που δεν θα θες να αποχωριστείς από πάνω σου αυτή την Άνοιξη!