BLOG

5 Makeup Trends Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις το 2018

Είναι καιρός πλέον να αφήσουμε πίσω trends όπως τα φρύδια που είδαμε στο instagram ή τόσο έντονο highlighter που μπορεί να φωτίσει και σκοτινή σκηνή τρόμου! Παρακάτω θα βρεις τα 5 δημοφηλή trends που θα δεις μέσα στο 2018. 

Purple rain

Το Ultra Violet είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με το Pantone. Oπότε σίγουρα θα το δούμε πολύ μέσα στη χρονιά. Αν φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο μπορείς να το απλώσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού για pop of colour! 


Skin Is IN!

Όπως και το 2017, η έμφαση δίνεται και πάλι στην επιδερμίδα και στην απλότητα του μακιγιάζ. Less is more είναι η αγαπημένη μας έκφραση και το 2018 is all about this! Προτιμάμε την επιδερμίδα που έχει όσο γίνεται λιγότερα σε σχέση με αυτή με έντονα κοψίματα και highlighting. Αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα με σπυράκια και σημάδια μία tinted moisturizer ή μία bb/cc cream είναι ιδανικές επιλογές!

Glow Up

Και επειδή η έμφαση δίνεται στην επιδερμίδα, αποφεύγοντας ένα cakey και βαρύ look, είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και να της δώσεις αυτά που χρειάζεται για να δείχνει λαμπερή και υγιής! Κάνε περισσότερες μάσκες, μην ξεχνάς ΠΟΤΕ την ενυδατική σου και πίνε αρκετό νερό!

Pop of Colour

Από το 2017 αρχίσαμε να είμαστε λίγο πιο τολμηρές με τα χρώματα στα μάτια, αλλά αυτή είναι η χρονιά μας! Έντονα κόκκινα, κίτρινα, μπλε, πράσινα και φυσικά μοβ είναι τα χρώματα που θες να συμπεριλάβεις στην παλέτα σου. Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου εν ολίγης. 

Lip Gloss Is Back!

Ναι καλά ακούσατε! Όχι ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε και πάλι το αγαπημένο μας matte κραγιόν ή liquid lipstick, αλλά στα πλαίσια του πιο φυσικού τα juicy και ζουμερά χείλη κάνουν την επάνοδό τους!

Αγαπημένες μας προτάσεις:

REN - Perfect Canvas

Τα πάντα ξεκινάνε από την περιποίηση της επιδερμίδας και αυτό το serum χωρίς σιλικόνη είναι ιδανικό για χρήση μετά από ενυδατική κρέμα (σε αντίθεση με τα περισσότερα serums).  Είναι η τέλεια βάση για πριν το μακιγιάζ καθώς γεμίζει τους πόρους και χάρη στα ευεργετικά συστατικά του βοηθά στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας.

Real Techniques - Miracle Complexion Sponge + Travel Case

Για ένα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα αυτό το σφουγγάρι θα απλώσει οποιοδήποτε προϊόν υπέροχα, χωρίς να βαραίνει την όψη της επιδερμίδας. Και η θήκη το κάνει κατάλληλο για να το έχετε παντού μαζί σας, ειδικά στα ταξίδια σας!




Lily Lolo - BB Cream

Η λεπτόρευστη σύσταση αυτής της BB θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιής, χωρίς να την βαρύνει, ενώ θα προσφέρει μία ομοιόμορφη όψη. Εμπλουτισμένη με ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά!






Me Me Me Cosmetics - Angel Face SPF15 BB Cream

Αυτή η BB είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος! Η μεταξένια της υφή και οι χρωστικές που περιέχονται προσφέρουν ένα αποτέλεσμα αγγελικό! Εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια jojoba και δείκτη προστασίας SPF 15 χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, λάμψη, ομοιόμορφή όψη, κάλυψη και προστασία.







Lily Lolo - Smoke & Mirrors Eye Palette

100% φυσική και απαλή φόρμουλα. Η αναζήτηση για το τέλειο smokey look τελείωσε. Αυτή η limited edition παλέτα περιέχει 8 χρωματισμούς υψηλής ποιότητας, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο smokey look, όλες τις ώρες της μέρας και σε κάθε περίσταση.








Aqua Mineral Spa - Eye Shadow Palette [Hollywood]

Μία παλέτα που θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου να χρησιμοποιείς τα hot χρώματα της σεζόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και η έντασή τους χτίζεται, που σημαίνει ότι μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα ότι look επιθυμείς!