BLOG

Πιο Λευκά Δόντια Στο Σπίτι

Το χαμόγελο θα μπορούσε να θεωρηθεί το πιο φυσικό και κομψό "αξεσουάρ" που έχουμε επάνω μας. Με ένα μας χαμόγελο φωτίζει όλο μας το πρόσωπο. Για αυτό το λόγο η υγιηνή της στοματικής μας κοιλότητας είναι από τα πιο σημαντκά πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε! Και μέρος αυτής είναι και η λεύκανση των δοντιών. 

Παλαιότερα, η λεύκανση γινόταν μόνο στον οδοντίατρο, όμως τα τελευταία χρόνια αυτή η διαδικασία έχει απλοποιηθεί και μπορείς να βρεις στην αγορά μία ποικιλία προϊόντων που υπόσχονται ότι θα κάνουν το χαμόγελό σου πιο αυστραυτερό από ποτέ!

Χρειάζεται όμως και προσοχή καθώς πολλά από αυτά τα προϊόντα λευκανσης μπορεί να είναι αρκετά σκληρά για τα δόντια και ενώ μπορεί να τα κάνουν πιο λευκά, μπορεί παράλληλα να τα αποδυναμώσουν. Στο glowbox e-shop προσέχουμε ιδιαίτερα και έχουμε βρει αυτά που θα σου προσφέρουν το αποτέλεσμα που ζητάς χωρίς κίνδυνο!

iWhite

Tο πρώτο επαγγελματικό σύστημα λεύκανσης δοντιών στην ελληνική αγορά, χωρίς υπεροξείδιο υδρογόνου, με άμεσα αποτελέσματα! Mε κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Χαρίζει μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 20 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Είναι 100% ασφαλές για τα δόντια και τα ούλα καθώς δεν περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου. Το προϊόν στηρίζεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία Film Crystallized Calcium λόγω της οποίας προσφέρει αφενός άμεση λεύκανση & επανασβεστίωση των δοντιών και αφετέρου αφαιρεί τους λεκέδες από αυτά.

           

Mr.BlancTeeth

Άλλη μία εταιρεία που προσφέρει έναν φυσικός τρόπος για να αποκτήσεις το πιο αστραυτερό χαμόγελο είναι η Mr. BlancTeeth! 

Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να λευκαίνουν τα δόντια σου και να αποτρέπουν τη συσσώρευση λεκέδων. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, οι ταινίες λεύκανσης δεν περιέχουν υπεροξείδιο που σημαίνει ότι δεν προκαλούν καμία ευαισθησία στα δόντια ή τα ούλα. Τα προϊόντα Mr.BlancTeeth είναι εύχρηστα μέσα σε μια κανονική καθημερινή ρουτίνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό μεταξύ τους.

Τα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί σε κλινική δοκιμή και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 85% των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν τον Mr.BlancTeeth για 2 εβδομάδες πέτυχαν κατά μέσο όρο 3 αποχρώσεις, πιο λευκά δόντια.