BLOG

The Fall Beauty Trends

Fall Is Almost Here

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, το φθινόπωρο πλησιάζει και εμείς σε προετοιμάζουμε για να είσαι απόλυτα έτοιμη! Συνέχισε να διαβάζεις για τα fall trends και δες ποιο θέλεις να υιοθετήσεις πρώτο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη ;)

Au Naturel

Η τάση να παραμένουμε όσο πιο φυσικές γίνεται είναι εδώ και θα μείνει! Με την ισχυρή ανάπτυξη του φεμινισμού γυναίκες σε όλο τον κόσμο και σχεδιαστές υποστηρίζουν την γυναικεία ομορφιά στο φυσικό της, υποστηρίζοντας τη φυσικότητα της γυναικείας ομορφιάς όπως έχει! Εδώ στο Glowbox είμαστε φανατικοί υποστηρικτές της φυσικής ομορφιάς οπότε "Go au naturel, go!".

Snogged Lips

Και σε συνέχεια με τη φυσική ομορφιά, η τάση είναι να ξεχάσουμε τα lip liners και να εφαρμόζουμε το κραγιόν μας μόνο του! Και μπορεί στις πασαρέλες να το είδαμε στην extreme του μορφή (but you do you!) στην καθημερινότητα μπορούμε να το εφαρμόσουμε εύκολα, χωρίς να ξεφύγουμε από τη νοητή γραμμή των χειλιών μας.

Pastel Is Everywhere

Σε όλες τις πασαρέλες είδαμε πολύχρωμα looks, άλλα πιο έντονα και άλλα πιο απλά. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να παίξεις με τα χρώματα - στο βαθμό που θέλεις - δίνοντας μία πνοή ανανέωσης στο look σου!

Dark Lips Are Back

Επιτέλους ήρθε η εποχή που επισήμως τα σκούρα χείλη μπορούν να φορεθούν χωρίς δεύτερες σκέψεις! Σκούρα κόκκινα, burgundy και μoβ χείλη θα κλέψουν την παράσταση αυτή την περίοδο. Και αν τα συνδυάσεις και με πλεξούδες τότε θα είσαι "THE Queen of Fall "!

Your Not So Basic Eye Liner

To μαύρο eyeliner είναι must για κάθε εποχή! Αυτή την περίοδο οι makeup artists πειραματίστηκαν αρκετά και δημιούργησαν εκκεντρικά looks χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο φίλο των γυναικών, το black eyeliner! Λεπτές, χοντρές, ασύμμετρες και όχι τόσο τέλειες γραμμές είναι η τάση. Απλά διάλεξε τι σου αρέσει και δημιούργησε!

Colour-Blocked Lids

Ίσως είναι extreme για κάποιες, αλλά για εκείνες που θέλουν να εκφραστούν μέσα από το μακιγιάζ είναι παράδεισος! Ένας εύκολος τρόπος να ενσωματώσεις το χρώμα στο μακιγιάζ σου είναι είτε δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό look ή δημιουργώντας μία γραμμή eyeliner που θα κάνει το statement στο μακιγιάζ σου! It's up to you ;)