BLOG

Get all bronzed up!

bronze

Το καλοκαίρι έρχεται και ξεκινάμε να θέλουμε να δείχνουμε λίγο πιο μαυρισμένες! Woohoo! Και τι καλύτερο από το να μπορούμε να δείχνουμε ηλιοκαμένες χωρίς να καθόμαστε κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα bronzers είναι το προϊόν που ψάχνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις!

jane iredale bronzerJane Iredale - Bronzer Quad (Sunbeam)

4 αποχρώσεις που όταν τις αναμιγνύεις δημιουργούν το τέλειο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα! Είτε έχεις πολύ λευκή ή πιο σκούρα επιδερμίδα μπορείς να πετύχεις την τέλεια απόχρωση για εσένα  ;-) Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά τις αποχρώσεις ως σκιές για τα μάτια!

lord and berry bronzerLord & Berry - Bronzer (Sunny)

Ματ bronzer που απλώνεται εύκολα και προσφέρει το εφέ της ηλιοκαμένης επιδερμίδας! Σχημάτισε το πρόσωπό σου, τονίζοντας τα ζυγωματικά και το σαγόνι σου εύκολα και δημιούργησε το αποτέλεσμα που βλέπεις στα περιοδικά και ζηλεύεις  :evil: φςιθςιοφβψςιβψωςιθβωςιθψβιάβψάιψβιαθβhcwiohwoihwo

baked bronzer

Beauty Loop - Baked Bronzer

Η σύνθεση της συγκεκριμένης πούδρας, baked, απλώνει πολύ εύκολα επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα ανεπαίσθητο ιριδίζον αποτέλεσμα που θα σε κάνει να δείχνεις λες και γύρισες από διακοπές σε ένα εξωτικό προορισμό! Ανακάλυψε τις δύο αποχρώσεις και διάλεξε αυτή που θα ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας σου και στο αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις!

μινεραλLily Lolo - Mineral Bronzer (South Beach)

Bronzer σε μορφή ελεύθερης πούδρας για εύκολη εφαρμογή! Φιλική προς την επιδερμίδα προσφέρει αποτελέσματα φυσικού μαυρίσματος. Ανακάτεψέ το με την αγαπημένη σου body lotion για ένα συνολικό λαμπερό αποτέλεσμα! ψηςειοηφοςει;φηcbwiucbweibcisdkjbcwilugfciweufkbcw

Bronzed Collage

Χρειάζεσαι ένα πινέλο; Αυτά είναι τα κατάλληλα πινέλα για να απλώσεις bronzer!

lily lolo brushreal brushgoldeco toolsdeluxlipsy