BLOG

Let's talk about legs!

Πριν λίγες ημέρες ήταν η 1η ημέρα της Άνοιξης! Αυτό σημαίνει πως από εδώ και πέρα ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει κι εμείς θα δείχνουμε όλο και περισσότερο δέρμα. Και φυσικά, τα πόδια μας συνήθως είναι ο πρωταγωνιστής  ;-) legs 1Η διαδικασία προετοιμασίας μπορεί να παίρνει λίγο χρόνο αλλά πιστέψτε μας, αξίζει!

Step no.1: Απολέπιση

brush Eco Tools - Dry Body Brush Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προετοιμάσεις τα πόδια σου! Σε βρεγμένο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη βούρτσα. Θα βοηθήσει να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα και θα αναζωoγονήσει την επιδερμίδα σου! Και πέρα από την απολέπιση ενισχύει και την κυκλοφορία του αίματος. scub Blue Scents - Body Scrub Ρόδι Και επειδή ένα scrub είναι ένα απαραίτητο προϊόν για αυτή την εποχή, στο νέο μας κουτάκι March Into Spring συμπεριλάβαμε το συγκεκριμένο καθώς θα κάνει το δέρμα σου απαλό και θα αφήσει ένα Ανοιξιάτικο άρωμα στο σώμα σου! Τυχόν γυρισμένες τρίχες θα "απελευθερωθούν" και σημεία που μπορεί να είναι πιο ξηρά θα εξαφανιστούν αφού το συγκεκριμένο scrub είναι απαλό με το δέρμα (αλλά αποτελεσματικό) και αφήνει μία στρώση ενυδάτωσης μετά την εφαρμογή του!

Step no.2: Ενυδάτωση

Το να έχεις καλά ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα εξασφαλίζει το δρόμο για μεγαλύτερη αυτοπεπίθηση όταν θα φοράς εκείνο το σορτσάκι... Για αυτό το λόγο διάλεξε μία ενυδατική κρέμα ή ένα ξηρό λάδι για να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου! botanifique glowbox Botanifique - Deep Devotion Foot Cream - Mint Μία κρέμα που στοχεύει στην ενυδάτωση των πελμάτων. Χάρη στα πλούσια βούτυρα καριτέ και κακάο χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και απομακρύνουν κάθε σημείο ξηρότητας! Ιδανικά απλώσέ τη το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί θα ξυπνήσεις με απαλές πατουσίτσες  ;-) elemis ELEMIS - Frangipani Monoi Body Cream Μια πολυτελής και πλούσια κρέμα σώματος, εμπλουτισμένη με έλαιο Macadamia, πλούσια σε λιπίδια από σησαμέλαιο για να αφήνει το δέρμα βαθειά ενυδατωμένο και μεταξένιο. Το μοναδικό σύμπλεγμα από το εξωτικό έλαιο Tahitian Monoi, σε συνδυασμό με τα λουλούδια Tiare, εμποτισμένα σε λάδι καρύδας και λουλούδια Frangipani, δίνουν στο δέρμα αίσθηση απαλότητας. euthalia glowbox Euthalia - Multipurpose Dry Oil Ένας πολύτιμος συνδυασμός εκλεκτών φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, εμπλουτίζει την επιδερμίδα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες, ενισχύει την αναδόμηση της, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διεγείρει τις αισθήσεις.

Step no.3: Τελειοποίησε

Λίγο ακόμα έμεινε μέχρι να τελειώσει η περιποίηση! Επειδή ο χειμώνας μας παίρνει όλο το υπέροχο μαύρισμα που έχουμε από το καλοκαίρι, ευτυχώς μπορούμε να το αποκτήσουμε και πάλι εύκολα και χωρίς τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου! tan organic glowboxTan Organic - Πολυβραβευμένη Οργανική Λοσιόν Αυτομαυρίσματος Όταν είμαστε μαυρισμένες νιώθουμε ένα extra boost αυτοπεπίθησης! Και επειδή είναι η αρχή της Άνοιξης και δεν έχουμε προλάβει να πάρουμε λίγο χρώμα αυτό το προϊόν θα προσθέσει "χρώμα" στην επιδερμίδα μας με εύκολο και γρήγορο τρόπο! Απαλλαγμένο από χημικές ουσίες , parabens , τεχνητά χρώματα και αρώματα είναι φιλικό προς την επιδερμίδα σου ;-) Youth Lab glowboxYouth Lab - Body guard SPF30 Water Resistant Και επειδή η αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική για την επιδερμίδα σου, ένα αντηλιακό σε μορφή spray θα σου κάνει τη ζωή πιο ευκολη και λίγο πιο fun!