BLOG

Monday morning!

10 τρόποι να ξεκινήσεις την εβδομάδα με σούπερ διάθεση! tumblr_mk0vxjS5961qe6th0o1_500_Fotor_Collage
  1. Χώνεσαι κάτω από το νερό και αφήνεις  να τρέξει μέχρι να νιώσεις τα κύτταρα σου να ξυπνάνε. Μετά, φοράς την  αγαπημένη σου λοσιόν σώματος και πηγαίνεις πάνω- κάτω στο δωμάτιο μέχρι να      απορροφηθεί τελείως!
  2. Πηγαίνεις στη ντουλάπα σου και διαλέγεις κάτι φωτεινό, αισιόδοξο και χαρούμενο. Κάτι, που σε κάνει να νιώθεις ότι   δε σε νοιάζει που πηγαίνεις στο γραφείο. Τι λες για λίγο φούξια ή κόκκινο; Έστω και σε φουλάρι!
  3. Φοράς το κόκκινο κραγιόν σου. Έρευνες  έχουν αποδείξει ότι το φλογερό χρώμα στα χείλη απογειώνει την αυτοπεποίθηση  μιας γυναίκας! Φυσικά, επιλέγεις εκείνο το κόκκινο που σου ταιριάζει: με  πορτοκαλί βάση για τις ξανθές και με μπόλικο μπλε στη καρδιά του για τις μελαχρινές!
  4. Κάνεις τη καρδιά σου πέτρα και προσποιείσαι ότι δεν υπολογίζεις σωστά το τρέξιμο που θα ρίξεις μέσα στη μέρα. Μετά, σκαρφαλώνεις περήφανα πάνω στα τακούνια σου. Όπως λέει και το τραγούδι: «Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά». Κάτι τέτοιο δεν θέλεις;
  5. Φοράς το αγαπημένο σου άρωμα. Ναι,  εκείνο που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα με τον εαυτό σου. Ψεκάζεις  μια φορά κοντά στο λαιμό σου, μια στους καρπούς σου και μια κοντά στον αυχένα.  Γιατί στον αυχένα; Μα γιατί και αυτοί που περπατάνε από πίσω σου πρέπει να αισθάνονται και να παρασύρονται από την αύρα που κουβαλάς μαζί σου!
  6. Απολαμβάνεις, χωρίς τύψεις, ένα σούπερ πρωινό:  Χυμό πορτοκάλι, γιαούρτι με  δημητριακά και αποξηραμένα φρούτα, αυγά, μέλι, κουλουράκια και ό,τι άλλο τραβάει  η όρεξη σου. Χρειάζεσαι ενέργεια για αντέξεις μέσα στη μέρα. Όσο για τις θερμίδες, αυτές θα έχουν καεί μέχρι το μεσημέρι!
images_Fotor_Collage
  1. Κάνεις ένα όμορφο όνειρο/ πλάνο/ σχέδιο για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είναι πολύτιμο να έχεις κάτι να περιμένεις.  Ακόμα και αν έχεις δύσκολο πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα, η σκέψη για αυτό που θα έρθει, θα κρατά ακμαίο το ηθικό σου!
  2. Δεν διαβάζεις τα ζώδια του Πανόπουλου. Ο λόγος απλός. Οι συγκεκριμένες προβλέψεις είναι γραμμένες με τρόπο εντελώς   γλαφυρό. Αν είναι θετικές, σε κάνουν να πετάς. Αν, όμως, αρνητικές σε ρίχνουν στα μαύρα σκοτάδια. Άφησε τις, για την δεύτερη μέρα της εβδομάδας. Η Δευτέρα θέλει μόνο αγάπη, φροντίδα και καλά λογάκια.
  3. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και βάζεις δυνατά το αγαπημένο σου τραγούδι ή σταθμό. Αρχίζεις και τραγουδάς αδιαφορώντας  αν κάνεις φάλτσα. Η εβδομάδα πρέπει να ξεκινά δυναμικά και διασκεδαστικά. Άρχισε  εσύ το πάρτι και οι άλλοι θα ακολουθήσουν.
  4. Δεν γκρινιάζεις. Παίρνεις βαθιές  αναπνοές και αποφασίζεις να έχεις κατανόηση για τα πάντα γιατί για κάθε τι που γίνεται υπάρχει ένας λόγος εξήγησης που δεν μπορείς, πάντα, να ξέρεις!      Να θυμάσαι, πως όταν σκέφτεσαι θετικά προσελκύεις κοντά σου τα καλά πράγματα.      Να! Αν, τώρα, σκεφτείς πως το Glowbox, θα είναι σε λίγο στα χέρια σου… αυτό θα γίνει!      Και υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περιμένεις την άφιξη του λαμπερού κουτιού στη πόρτα σου;;
This is the WEEK Glowgirl!