BLOG

What mascara should I use?

mascaraΤη δεκαετία των 60s η mascara άρχισε να παίζει καθοριστικό ρόλο στο μακιγιάζ, με γνωστό παράδειγμα την Twiggy και τα εντυπωσιακά μάτια της με τις spider-y βλεφαρίδες. Κάθε mascara είναι διαφορετική! Αδιάβροχη ή κανονική φόρμουλα, λεπτό ή χοντρό, πλαστικό ή με τρίχες βουρτσάκι. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για το τι αποτέλεσμα θα δώσει μία mascara. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό φόρμουλας και βουρτσάκι! Φυσικά ο τύπος των βλεφαρίδων σου παίζει σημαντικό ρόλο.

Μακριές Βλεφαρίδες

Για εσένα που είσαι τυχερή και έχεις ήδη μακριές βλεφαρίδες η λύση είναι απλή. Διάλεξε μία φόρμουλα η οποία θα δημιουργήσει και κρατήσει μία φυσική καμπύλη στις βλεφαρίδες και εστίασε την προσοχή σου στην εξωτερική γωνία για ένα cat eye effect! lordLord & Berry - Alchimia Mascara Ιδανική για εσένα που ζητάς εύκολη εφαρμογή και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Παρέχει όγκο και είναι εμπλουτισμένη με D-Πανθενόλη και βιταμίνη Ε! Η σύνθεσή της είναι αδιάβροχη με αποτέλεσμα να κρατάει τις βλεφαρίδες σου γυρισμένες και δεν περιέχονται parabens.

Κοντές Βλεφαρίδες

Η πλειοψηφία των γυναικών θεωρούν πως δεν έχουν αρκετά μακριές βλεφαρίδες. Για εσένα όμως που πραγματικά έχεις μικρές και κοντές βλεφαρίδες η λύση είναι να χρησιμοποιείς μία mascara της οποίας το βουρτσάκι της είναι ενισχυμένο με πυκνά τριχάκια (όχι πλαστικά). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το βουρτσάκι να πιάσει κάθε τριχούλα και να ενισχύσει το αποτέλεσμα. jane JANE IREDALE - Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara (Black Ice) Το πυκνό βουρτσάκι της θα πιάσει κάθε τριχούλα, προσφέροντας όγκο και μήκος. Η εξαιρετική μαλακή συσκευασία της θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε όλη την ποσότητα του προϊόντος! mascara 1Γενικά κάθε βουρτσάκι σε συνδυασμό με τη φόρμουλα που περιέχει κάνει διαφορετική δουλειά. Για διαχωρισμό: διάλεξε ένα βουρτσάκι με πυκνά "δοντάκια" που θα ξεχωρίσει και θα πιάσει κάθε μικρή τριχούλα! Μία από τις αγαπημένες μας mascaras είναι η Hyper Eyes Mascara της Models Own. Για εντυπωσιακό όγκο: βρες ένα βουρτσάκι που έχει super tiny δοντάκια που θα πιάσουν κάθε βλεφαρίδα και πυκνή φόρμουλα που θα προσφέρει όγκο! Για full & fluffy βλεφαρίδες: χονδρό βουρτσάκι με τριχούλες είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσεις για ένα fluffy αποτέλεσμα. If you go for it μην το ψάχνεις και πολύ, η Zao Μάσκαρα Όγκου και Τέλειας Κάλυψης (Black) είναι η κατάλληλη επιλογή ;-) Glowbox CollageΣυμβουλή μας είναι να ρίξεις μία ματιά στο Glowbox e-shop και να διαβάσεις τις περιγραφές που έχουν οι mascaras και αυτή που θα σου κάνει το click δοκίμασέ τη! Φυσικά, αν νιώθεις πως η μόνο η mascara δεν σου δίνει το αποτέλεσμα που ζητάς για μία ιδιαίτερη περίσταση, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η λύση! false   Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα σου δώσουν εύκολα ένα δραματικό αποτέλεσμα που θα κλέψει την παράσταση! Μεμονομένες ή όχι μπορείς να δημιουργήσεις όποιο look θέλεις. starterindividual 109105   wisp 117