BLOG

Fall/Winter 2013 Make up trends!

Ας παίξουμε!

Τα trends κάθε σεζόν είναι σαν ένα νέο παιχνίδι που κάνει την εμφάνιση του και όλες σπεύδουν να το δοκιμάσουν για να αποφασίσουν αν θα το κάνουν αγαπημένο τους. Γιατί, φυσικά, οι γυναίκες διατηρούν έναν παιδικό ενθουσιασμό μπροστά σε οτιδήποτε αφορά τη μόδα και την ομορφιά. Τα ευχάριστα νέα είναι, πως φέτος οι τάσεις θέλουν επίμονα να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Έτσι, είναι βέβαιο ότι κάθε γυναίκα θα βρει το νέο «παιχνίδι» που θα την ιντριγκάρει και όλες θα καταφέρουν να ανανεωθούν, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και φυσικά να τονίσουν με τον σωστό τρόπο τα χαρακτηριστικά τους.

Δες τα Glow Trends και αποφάσισε τι θα ακολουθήσεις σήμερα κιόλας!

Fall Trends 2013

  1. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Μια τάση εντελώς διαφορετική από την φυσική επιδερμίδα που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Εδώ, το πρόσωπο έχει προετοιμαστεί με μεγάλη προσοχή με την τέλεια συνεργασία όλων των προϊόντων βάσεων. Η επιδερμίδα έχει σατινέ υφή και μοιάζει βελούδινη. Η πούδρα πέφτει σαν αέρινο πέπλο πάνω στο πρόσωπο.
  2. Μεγάλα φρύδια. Τέλεια σχηματισμένα, πλούσια και έντονα. Προσπάθησε να κόψεις τη συνήθεια να βγάζεις μανιωδώς τα φρύδια σου και όλα θα πάνε καλά. Ένα μολύβι φρυδιών, μια μάσκαρα ή μια σκιά σου είναι απαραίτητα για να γεμίσεις τα κενά και να τελειοποιήσεις το σχήμα τους.
  3. Red wine lips. Θυμίζουν τη δεκαετία του μεσοπολέμου, είναι αισθησιακά και κατά κύριο λόγο παραμένουν ματ και τέλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τα χείλη στο χρώμα του κόκκινου κρασιού συνοδεύονται με λευκή επιδερμίδα και άδεια μάτια. Θα τα λατρέψεις.
  4. 60’s eyeliner. Πιάσε το μολύβι και άρχισε να προπονείσαι στις ευθείες γραμμές. Φέτος, το eyeliner έχει την τιμητική του. Θα δεις χοντρές, χαρακτηριστικές γραμμές ή πολύ λεπτές που μοιάζουν να έχουν εφαρμοστεί με χάρακα. Στη πρώτη περίπτωση, τα χείλη ακολουθούν σε χαμηλούς τόνους. Στη δεύτερη, το eyeliner συνυπάρχει τέλεια με έντονα χρώματα κραγιόν.
pizap.com10.77690855786204341381178891409
  1. Grunge look. Η υπερβολή σε όλο το μεγαλείο της. Τονισμένα μάτια με smoky look, σκούρα χείλη, άδειο πρόσωπο. Αν θέλεις να είσαι punk πρέπει να τολμήσεις να είσαι διαφορετική και να μην ασχοληθείς καθόλου με ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούνταν τελειότητα. Κοινώς, άσε το μολύβι λίγο να μουτζουρώσει τα μάτια. Για καλό είναι.
  2. Femme Fatale. Το ακριβώς αντίθετο του grunge look. Εδώ, η σκιά έχει απλωθεί τέλεια στα βλέφαρα, τα ζυγωματικά έχουν περαστεί με blush και τα χείλη γυαλίζουν διακριτικά και μοιάζουν με ροδοπέταλα. Το μακιγιάζ αυτό, θα το «φορέσεις» με βαγκ, midi φούστα και γόβες. Και θα σου αρέσει πολύ.
  3. Έντονο χρώμα. Οι σκιές σε έντονα χρώματα παραμένουν στο προσκήνιο προσπαθώντας να πείσουν τις πιο τολμηρές να κάνουν την υπέρβαση του. Η αλήθεια είναι πως λίγο χρώμα το έχουμε όλοι ανάγκη τον χειμώνα. Βούτα, λοιπόν, το πινέλο σου στο μπλε, το φούξια ή το      πορτοκαλί και φτιάξε τη μέρα σου με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο!

Τώρα που είδες τις κυριότερες τάσεις της σεζόν, μπορείς να αρχίσεις να δοκιμάζεις και να πειραματίζεσαι για να βρεις, τελικά, τι σου ταιριάζει καλύτερα. Σημασία έχει, να νιώθεις εσύ όμορφη και να εκφράζεις με το μακιγιάζ τη προσωπικότητα σου. Θυμήσου ότι το μακιγιάζ δεν μεταμορφώνει. Μόνο αναδεικνύει.

Glow with Color, Glow Girl!