BLOG

Go organic, go!

organic 1Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις και θα βγεις στην άλλη πλευρά. Μέσα στους στόχους αυτού του χρόνου έχεις βάλει να ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με το τι προϊόντα χρησιμοποιείς στο δέρμα σου; Τότε οι παρακάτω 5 λόγοι θα σε πείσουν να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς οργανικά προϊόντα! eco Eco-Friendly Χρησιμοποιώντας προϊόντα τα οποία είναι οργανικά πέρα του ότι φροντίζουν το δέρμα σας, φροντίζουν και το περιβάλλον! Πολλές φορές τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μπορεί να περιέχουν υλικά τα οποία έχουν κακές συνέπειες στο περιβάλλον. Έτσι, επιλέγιντας οργανικά προϊόντα φροντίζετε για όλους μας! chemicals
No Harsh Chemicals
Το ότι είναι αποτελεσματικά δεν σημαίνει ότι περιέχουν απαραίτητα "σκληρά" υλικά. Πολλά από τα χημικά, όπως parabens και phthalates είναι δηλητηριώδη για τον οργανισμό με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις στο μέλλον. Τα οργανικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα! fragrance 2
Υπέροχο Άρωμα
Η μυρωδιά στα καλλυντικά παίζει σημαντικό ρόλο στο αν θα αγαπήσουμε ή απορίψουμε ένα προϊόν. Τα οργανικά προϊόντα συνήθως είναι παρεξηγημένα σε αυτό τον τομέα, αλλά ένα θα σας πούμε: σκεφτείτε όλες τις αγαπημένες σας μυρωδιές και σκεφτείτε από που προέρχονται.   rich
Πλούσια σε Θρεπτικά Συστατικά
Cocoa butter, shea butter, jojoba oil, coconut oil, εκχυλίσματα τσαγιού, σταφυλιού και άλλα πολλά είναι μερικά από τα συστατικά που σίγουρα θα βρείτε στα οργανικά προϊόντα. Εκτός κι αν έχετε κάποια αλλεργία τότε διαλέγοντας ένα προϊόν που περιέχει πρόσθετα θρεπτικά συστατικά και κάνει παραπάνω από μία δουλειά... you can't go wrong!   gentle Απαλά στο δέρμα Το συγκεκριμένο επιχείρημα συνοψίζει όλα τα παραπάνω. Χάρη στα διαλεκτά συστατικά τους, τα οργανικά προϊόντα συμπεριφέρονται με σεβασμό στην επιδερμίδα σας, αποτρέποντας περίεργα συμπτώματα. Βρίσκοντας τα προϊόντα της ρουτίνα σας, που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, θα ανακαλύψετε και μόνη σας τη δύναμη των οργανικών προϊόντων! Trust us  ;-)

Products we loooove!

madaraMADARA ORGANIC SKINCARE - Special Edition Become Organic Set -Αφρός Καθαρισμού Προσώπου 150ml, απομακρύνει το μακιγιάζ και καθαρίζει απαλά και σε βάθος. -Κρέμα Βαθιάς Ενυδάτωσης Προσώπου 25ml, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος με καταπραϋντικά φύλλα Μπανάνας και έλαιο από Ιπποφαές -Αναγεννητική Κρέμα Νυκτός 25ml, , πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αναζωογονητικά εκχυλίσματα Λυκίσκου, Κριθαριού και Ντομάτας. dr. alkaitisDR. ALKAITIS - Organic Day Cream Μία πλήρης οργανική κρέμα ημέρας που ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα. Ενισχυμένη με φυσική βιταμίνη Ε και C μειώνει τα σημάδια γήρανσης ενώ η Echinacea προσφέρει φωτεινότητα και υγιή λάμψη στο δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.   ila ILA SPA - Shampoo for Revitalizing Hair Σαμπουάν εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια ylang ylang και τριαντάφυλλο, αναζωογονεί την τρίχα, ενώ το φυσικό καθαριστικό quillaja, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.     soapDr. Bronner's - Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Lemongrass Lime Το εκχύλισμα χυμού σταφυλιού που περιέχει η σειρά οργανικών σαπουνιών Dr Bronner’s SHIKAKAI, δρά σαν φυσικό ενυδατικό που συντελεί στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του σώματος.     Born to bioBORN TO BIO - Οργανικό Αφρόλουτρο με Μαροκινό Έλαιο Αργκάν Το αφρόλουτρο αυτό προσφέρει μια τέλεια θεραπεία για την επιδερμίδα βασισμένη στην ανατολίτικη μαγεία του Μαρόκου! • 100% φυσικό άρωμα • Δεν περιέχει parabens, glycol, phthalates, dyes, silicone, phenoxyethanol & PEGs • Ανταποκρίνεται στο φυσιολογικό pH του δέρματος LaveraLAVERA - Κρέμα σώματος Lavender Secrets Αυτή η κρέμα σώματος με βιολογική λεβάντα και βιολογική αλόη, απορροφάται εύκολα και προσφέρει μια αρμονική εμπειρία φροντίδας του δέρματος. Το άρωμα λεβάντας ηρεμεί και επαναφέρει την εσωτερική σας ισορροπία.  

ANTIPODES Anti-Ageing Minis

ANTIPODES

Anti-Ageing Minis Aυτά τα βολικά μίνι μεγέθη θα σε βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας που σχετίζεται με τα ταξίδια και τις περιβαλλοντικές αλλαγές. Περιλαμβάνει:

  • Antipodes Joyous Protein-Rich Night Replenish Serum
  • Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream
HUMAN+KIND All-in-One Family Remedy cream

HUMAN+KIND All-in-One Family Remedy cream Ένα προϊον που δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, για όλη την οικογένεια! Ανακουφίζει και μειώνει τα παρουσία συμπτωμάτων από: έκζεμα, ψωρίαση, ακμή. Περιέχει centella, καλέντουλα και άλλα (συνολικά 15 ενεργά συστατικά).

ZAO ORGANIC MAKEUP Ρουζ (No 322 Brown Pink)

ZAO ORGANIC MAKEUP Ρουζ (No 322 Brown Pink) Ένα ρουζ το οποίο θα δώσει ζωή στο πρόσωπό σας και θα χαρίσει μία φυσική πινελιά στο μακιγιάζ σας. Δεν περιέχει ταλκ και parabens. Αντί αυτών περιέχει μικρο-σωματίδια αγνού αργύρου ως ένα φυσικό και αποτελεσματικό, μη-τοξικό συντηρητικό.

ZAO ORGANIC MAKEUP Ματ Κραγιόν (No 466 Chocolate)

ZAO ORGANIC MAKEUP Ματ Κραγιόν (No 466 Chocolate) Η ματ, βελούδινη υφή χαρίζει άνεση και τέλεια εφαρμογή για ένα υπέροχο, σικάτο χαμόγελο! Περιέχει πολύτιμα έλαια και φυτικά εκχυλίσματα που θρέφουν και ενυδατώνουν τα χείλη αφήνοντας τα λεία και απαλά!

Αν σας πείσαμε λίγο για να ξεκινήσετε μία έρευνα για τα οργανικά προϊόντα τότε μην πάτε πολύ μακριά, το #Glowboxshop έχει μία μεγάλη ποικιλία!