BLOG

Elemis και ο κόσμος!

[caption id="attachment_2110" align="aligncenter" width="821"]ElemisOil Superfood Facial Oil[/caption] Τι θα έλεγες για ένα luxury spa με βρετανική προφορά; Τα προϊόντα elemis τα έχουμε γνωρίσει εδώ και καιρό, τα έχουμε δοκιμάσει σε κουτί Glowbox και όλες μαζί φωνάξαμε alleluia που έφτασε στα χέρια μας αυτό το brand! Υπάρχουν πολλά προϊόντα, φτιαγμένα να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας, ωστόσο σήμερα θα επικεντρωθούμε σε 1, στο πιο πιο πιο αγαπημένο μας που πρέπει να δοκιμάσεις asap και να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια extra περιποίηση, βγαλμένη από ένα Luxury, βρετανικό σπα! [caption id="attachment_2109" align="aligncenter" width="840"]ElemisOil θα το βρεις στο Glowbox eshop![/caption] Superfood Facial Oil Ο τρόπος ζωής των περισσότερων από εμάς δεν αφήνει χρόνο για σωστή διατροφή. Συγκεκριμένα, θα έπρεπε μέσα στη μέρα να καταναλώνουμε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών! Κράτα αυτό στο μυαλό σου και σκέψου πόσο θρεπτικό είναι το Superfood Facial Oil που περιέχει 9 superfood oils! Το ότι το λάδι κάνει καλό στην επιδερμίδα το έχουμε αναλύσει πολλές φορές και σου έχουμε προτείνει πολλούς και εναλλακτικούς τρόπους για να το βάλεις στην beauty routine σου. Το συγκεκριμένο όμως facial oil είναι ξεχωριστό, είναι υπέροχο νομίζουμε μας/σας ταιριάζει. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό μείγμα με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης superfoods που θρέφει βαθιά και ενυδατώνει. Τα συστατικά του είναι διαλεγμένα ένα προς ένα και η αλήθεια είναι ότι πιο εύκολα τα βρίσκεις στο πιάτο σου παρά σε ένα προϊόν ομορφιάς Ωμέγα μπρόκολο, λιναρόσπορο και Daikon Ραπανάκι βάζουν τις θρεπτικές σους αξίες και τροφοδοτούν το δέρμα, βοηθώντας το να μαλακώσει και να γίνει λείο.  Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή που το λάδι παραμένει εαφρύ, μη λιπαρό! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις 3-4 σταγόνες, να κάνεις μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό και να συνεχίσεις την καθημερινή σου περιποίηση όπως συνήθως! Εναλλακτικά, μπορείς να το χρησιμοποιείς:
  • Στον ύπνο σου, σαν ένα φυσικό booster ενυδάτωσης και λάμψης! Τα κύτταρα ανανεώνονται όσο εμείς κοιμόμαστε, για αυτό και η νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας οφείλει να είναι πιο ολοκληρωμένη από την πρωινή!
  • Σαν primer, πριν το μακιγιάζ σου! Χρησιμοποίησε 2-3 σταγόνες για όλο το πρόσωπο (πρόσεχε μην χρησιμοποιήσεις περισσότερη ποσότητα παρασυρμένη από τις ποσότητες ενυδατικής κρέμας) και κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις! Το μακιγιάζ σου θα απλωθεί πιο εύκολα και το αποτέλεσμα θα είναι πιο λαμπερό!
  • Σαν highlighter! Αντί για κάποια πούδρα λάμψης, βάλε ταμποναριστά λίγες σταγόνες στα ζυγωματικά σου!
  • Στα φρύδια σου για να τα κρατήσεις λαμπερά και καλοσχηματισμένα! Χρησιμοποίησε λίγο λάδι με μια οδοντόβουρτσα και χτένισέ τα!
  • Για ενυδάτωση, όπου κι αν τη χρειάζεσαι! Χρησιμοποίησε στις δύσκολες περιοχές (πχ γόνατα και αγκώνες) ή στα χέρια, στα πετσάκια, για ανανεωμένο manicure που φαίνεται σαν να έγινε μόλις!
 Δοκίμασε το Superfood Facial Oil και δεν την επιδερμίδα σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα! Stay tuned για να γνωρίσεις το δεύτερο προϊόν που ξεχωρίζουμε από Elemis!