BLOG

Age Undo

ef277f332dd4bbd529b393f5338809be     Τα Χριστούγεννα έρχονται δειλά-δειλά και οι γιορτές φέρνουν στο μυαλό μας τα χρόνια που ήμασταν παιδιά! Και ενώ παιδιά δεν μπορούμε να ξαναγίνουμε, μπορούμε εύκολα να αποκτήσουμε πιο νεανική επιδερμίδα αλλάζοντας καθημερινές beauty συνήθειες και αποκτώντας νέες!      
  • Ξέχνα το contouring, ξεκίνα το strobing! Η λάμψη στο πρόσωπο μας κάνει να φαινόμαστε πιο φρέσκιες, πιο νέες, πιο λαμπερές!
  • Προτίμησε αντί για κονσίλερ, να χρησιμοποιείς highlighter! Η υφή του highlighter είναι πιο ελαφριά και θα καλύψει τους κύκλους με μικρότερη ποσότητα. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου θα είναι πιο ελαφρύ και δεν θα έχεις γραμμές κάτω από τα μάτια! Είτε για strobing είτε για highlighting, το MUST προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το In Touch Highlighter από Jane Iredale. Έχει μια ελάχιστη ροζ απόχρωση που δίναι φυσική λάμψη στο δέρμα. Μπορείς να το χρησιμοποιείς στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια ή στο περίγραμμα των χειλιών σου.
img_4109
  • Αντικατέστησε το μαύρο μολύβι με καφέ και τη μαύρη μάσκαρα με άλλα χρώματα! Τα σκούρα χρώματα αγριεύουν το πρόσωπο και ενώ πράγματι, δίνουν ένα πολύ wow αποτέλεσμα, άθελά τους μας μεγαλώνουν! Η Zao Organic Makeup κυκλοφορεί τα πιο eye friendly προϊόντα, με μολύβια σε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ χρώματα. Γκρι, μπλε, μωβ, όλα θα δώσουν χρώμα στη ματιά σου χωρίς να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη ή πιο κουρασμένη από ό,τι είσαι!
  • Τόνισε τα φρύδια σου! Τα έντονα, καλοσχηματισμένα φρύδια κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο ξεκούραστο και εσένα νεότερη! Δοκίμασε οπωσδήποτε το Eyebrow Duo από Lily Lolo! Βγαίνει σε διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στα δικά σου φρύδια, ενώ περιέχει κερί που σταθεροποιεί το σχήμα που θα δημιουργήσεις!
  • Προτίμησε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κραγιόν! Ναι, μπορεί το μαύρο, το μπλε και όλα αυτά τα σκούρα χρώματα να «παίζουν» παντού, αλλά οι σκούρες αποχρώσεις τονίζουν τις γραμμές των χειλιών και προσθέτουν χρόνια! Προτίμησε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε ενυδατικές υφές που δεν θα κάνουν τα χείλη σου να «τραβάνε» και ακόμα καλύτερα, βάλε στο κέντρο των χειλιών σου λίγο gloss που θα τα κάνει πιο ζουμερά και νεανικά, στη στιγμή! Δικό μας αγαπημένο είναι το Lip Sheen (Sheer Cashmere) από Me Me Me Cosmetics. Είναι ένα ζεστό, γήινο χρώμα, κάτι ανάμεσα σε καφέ και σε nude. Είναι απόχρωση «πασπαρτού» αφού μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ, ό,τι χρώμα επιδερμίδας και αν έχεις!
Με τόσες ασήμαντες αλλαγές, το πρόσωπό μας φαίνεται πιο καθαρό, πιο νεανικό και εμείς, σαν να καταφέραμε να κλείσουμε το κινητό, να μην χαζέψαμε ό,τι ανέβηκε στο Instagram και να κοιμηθήκαμε επιτέλους, ένα ολόκληρο 8ωρο!