BLOG

Hair Inspo by Pinterest

Είτε μακραίνεις τα μαλλιά σου και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα ενδιάμεσα στάδια, είτε είναι απλώς έχεις βαρεθεί να τα χτενίζεις με τον ίδιο τρόπο, κάναμε μια εξονυχιστική έρευνα στο Pinterest, εμπνευστήκαμε και εμπνέουμε με τη σειρά μας, και εσένα.  1       Τα ίσια μαλλιά είναι πάντα μόδα! Πιάστα με ένα διακριτικό λαστιχάκι όσο πιο χαμηλά μπορείς και κάνε την αλογοουρά, πιο κομψή και σικάτη από ποτέ! Πέρνα τις άκρες με ένα λαδάκι για έξτρα λάμψη και υγεία και είσαι έτοιμη!         So Parisian <3 Πιάσε τα μισά μαλλιά με ένα υφασμάτινο λαστιχάκι για τα μαλλιά, ίσιωσε καλά τα υπόλοιπα και μεταμορφώσου σε ηρωίδα γαλλικής κομεντί! 

2 Τα ροζ, τα γαλάζια και γενικά τα λίγο ασυνήθιστα χρώματα είναι super trend από πέρσι, όμως φέτος υπάρχει διαφορά. Ξέχνα τις υπερβολές που σε κάνουν «το κορίτσι με τα ροζ μαλλιά» και δοκίμασε διακριτικές ανταύγειες που κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται αν όντως έχεις ροζ μαλλιά ή τους μπερδεύει το φως! 

3

 4     Η αλογοουρά μπορεί να αποκτήσει έξτρα πόντους με μια κοτσίδα στο πλάι! Ένωσέ τες και φτιάξε ένα πανεύκολο, καθημερινό χτένισμα  :)         Αφέλειες, οι γυναικείες! Θυμάσαι που στο σχολείο είχαμε όλα τα κοριτσάκια αφέλειες; Η ενήλικη εκδοχή τους απαιτεί πιο μακρύ μήκος, πιο πυκνό αποτέλεσμα και μακρύ καρέ!

5

Ένα άλλο χρώμα που ξεχωρίζει φέτος είναι το γκρι! Είτε σε μορφή ombre είτε σαν ανταύγειες είτε για τις πιο τολμηρές, σαν κύριο χρώμα, το γκρι παίζει παντού και δίνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάθε σου χτένισμα!

6

7       Θέλεις κάτι καθημερινό αλλά όχι βαρετό; Πιάσε τα μισά μαλλιά και τύλιξε το λαστιχάκι με μαλλιά!         Ποιος είπε ότι οι κοτσίδες είναι για να ξεκινάνε από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω; Σίγουρα όχι εμείς! Όσο πιο ανάποδη η κοτσίδα, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

8

 Last but not least, η χωρίστρα στο πλάι! Κάνει θαύματα, αναδεικνύει ανταύγειες και γενικά το χρώμα των μαλλιών, δίνει όγκο εδώ που τα λέμε δεν απαιτεί και καμία extra προσπάθεια στο χτένισμά σου!

9

 Αυτά είναι τα hair trends που ξεχωρίσαμε στο Pinterest! Αναζήτησέ μας εδώ για περισσότερες beauty ιδέες και inspiration!