BLOG

It all starts with a coffee..

… ή τέλος πάντων με ένα μπάνιο, με ένα ντους, με ένα scroll down στο Instagram, οτιδήποτε. Σήμερα, θα κάνουμε μαζί step by step, μια beauty routine που δεν θέλει χρόνο, θέλει ελάχιστα προϊόντα και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που λέμε επιμελώς ατημέλητο. bdaf5db3176eec3eecf953b2029873f0       Αφού ξεπεράσουμε λοιπόν τα Χ (συμπλήρωσε αριθμό) snooze, η ημέρα ξεκινάει και πια, έχει μείνει πολύ λίγος χρόνος για να ετοιμαστούμε.        
  • Μαλλιά 
Μια βούρτσα που είναι κατάλληλη είτε για βρεγμένα μαλλιά είτε για στεγνά, είναι sos τις πρωινές ώρες. Η αγαπημένη μας είναι η Salon Elite Lemon Sherbet από Tangle Teezer. Ξεμπερδεύει τέλεια τόσο τα βρεγμένα όσο και τα στεγνά μαλλιά, χωρίς να τα τραβάει ή να τα σπάει. Το αποτέλεσμα θυμίζει πολύ αυτό του κομμωτηρίου που το κάνουν να μοιάζει τόσο εύκολο αλλά μετά εσύ, δεν μπορείς να το επαναλάβεις. Το μέγεθός της είναι τέτοιο που μπορείς να την έχεις στην τσάντα, ενώ  τα χρώματά της θυμίζουν καλοκαιρινό παγωτό!
  • Καθαρισμός προσώπου 
Τι θα έλεγες σε ένα σαπούνι που είναι 100% φυσικό και είναι ιδανικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά σου;  Το 100% φυσικό Μαύρο Υγρό Μαροκινό Σαπούνι από Moroccan Natural είναι ένα θαύμα, κλεισμένο σε μπουκάλι! Είναι σούπερ αντιοξειδωτικό και έχει ευεργετικά οφέλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα και τα μαλλιά! Δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρώματα και βελτιώνει αμέσως την υφή του δέρματος. Περιέχει βιταμίνη Α που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ τα αντιοξειδωτικά και οι βιταμίνες του,  βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης.  Είναι κατάλληλο και για περιπτώσεις ακμής ή αν το δέρμα σου έχει μαύρα στίγματα, αφού καταφέρνει να τα αντιμετωπίζει δραστικά, αφήνοντας μια μεταξένια, λεία και καθαρή επιδερμίδα!
  • Ενυδάτωση
Η κάθε μία έχει τον δικό της τύπο επιδερμίδας και τις δικές τις ξεχωριστές ανάγκες. Μια κρέμα που ταιριάζει στις περισσότερες από εμάς είναι η Kale Fix Moisturizer από Nip+Fab. Γεμάτη Superfoods, η κρέμα αυτή ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Η Aloe Vera που περιέχει και το Shea Butter βελτιώνουν την υφή του δέρματος, ενώ το κύριο συστατικό, το Kale, θρέφει και χαρίζει άνεση στην επιδερμίδα! 
  • Κάλυψη, αντηλιακή προστασία 
Η Oil Free Compact Cream SPF 50 από YOUTHLAB είναι η ιδανική πούδρα-κρέμα-αντηλιακή. Δεν είναι καθόλου λιπαρή, απλώνεται πανεύκολα και προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα. Είναι ματ αλλά όχι too much ματ, έχει μέσα σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη για να την ανανεώνεις όπου  κι αν βρεθείς.  Με ένα προϊόν λοιπόν, εξασφαλίζεις extra ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και ομοιόμορφο χρώμα- κάλυψη. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ και το λαιμό! 
  • Φρύδια
Σχήμα, γέμιση και κάλυψη για όοοοοολη τη μέρα με ένα προϊόν; Κι όμως, με το Brow Pomade από Ardell, τα έχεις όλα και το καλύτερο, έχεις και τέλεια φρύδια! Συνδυάζει σκιά, μολύβι και gel σε μία εύχρηστη αλοιφή που τα κάνει όλα και συμφέρει  Θυμήσου ότι χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για το τέλειο αποτέλεσμα! 
  • Χείλη, μάγουλα!
Προτίμησε ένα Balm που δίνει χρώμα και στα χείλη, και στα μάγουλα! Το Boho Balm από ME ME ME Cosmetics είναι ιδανικό για να δώσεις ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά και μια αίσθηση χρώματος στα χείλη. Η συσκευασία βοηθάει να το έχεις στην τσάντα και να το ανανεώνεις όποια στιγμή θέλεις!   That’s all folks ! Με 6 προϊόντα σταματάς επιτέλους τα snooze και ξεκινάς τη μέρα σου όμορφη, λαμπερή και έτοιμη για όλα!