BLOG

Fall for Hair trends

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και επίσημα και αυτή είναι η τέλεια αφορμή για το σημερινό post: Χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα στα μαλλιά που θα μας βάλουν σε φθινοπωρινό mood! Long Bob Το μακρύ καρέ εξακολουθεί να είναι hot trend. Για να αναδείξεις το κούρεμά σου, άνοιξε το χρώμα σου «κάτα τόπους», ή όπως είναι ευρέως γνωστό, κάνοντας την τεχνική του «μπαλαγιάζ». Η χωρίστρα στο πλάι είναι η εύκολη λύση για μια μικρή αλλά καθόλου ασήμαντη αλλαγή, στο καθημερινό σου χτένισμα! 

12

Αφέλειες;; YES PLEASE!  Φέτος η χρονιά φωνάζει για ανεμελιά,  παιδικότητα και αυτό στα hair trends σημαίνει «αφέλειες»!  Προτίμησέ τες αν έχεις ίσια μαλλιά (διαφορετικά η ανεμελιά που λέγαμε παραπάνω είναι ψέμα) και κράτα τες μακριές για μια γυναικεία νότα σε ένα τόσο παιδικό look! 13 Knots, knots και πάλι knots! Ξέχνα για λίγο την αλογοουρά και κάνε στα μαλλιά σου σικάτους, διαφορετικούς κότσους! 14         Είτε έχεις κοντά είτε έχεις μακριά μαλλιά, ένας χαμηλός κότσος κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο μακριά! Είναι ιδανική λύση για όλες τις μέρες της ημέρας και με λίγη τεχνική μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου χτένισμα!       Μπορεί να ξεχνάμε για λίγο την αλογοουρά, μαθαίνουμε όμως νέες παραλλαγές της! Περνώντας τούφες ανάμεσα και γύρω από το λαστιχάκι σου, έχεις μια αλογοουρά που δεν θυμίζει σε τίποτα την μονότονη (αλλά πάρα πολύ βολική) version που όλες ξέρουμε!

17

Το αιώνιο ερώτημα «μαλλιά πάνω ή κάτω» βρήκε απάντηση και είναι «και τα δύο!» Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και πιάσε μόνο το πάνω μέρος τους, όπως κάναμε στο σχολείο «για να μην μπαίνουν στα μάτια». Δώσε λίγο όγκο στα πιασμένα μαλλιά και here you go!

18

Last but not least, ροζ, γκρι «γοργονέ» και όλα τα χρώματα που αγαπάς, φοριούνται και στα μαλλιά!  Πάντα εντυπωσιακές, αυτές οι αποχρώσεις έχουν μόνο ένα κακό: Θέλουν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο μιας και το χρώμα ξεθωριάζει γρήγορα!

19