BLOG

Everything About Oils

Τα λαδάκια δεν είναι κάτι νέο στην περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών. Πολλές από εμάς έχουμε ήδη αντικαταστήσει ενυδατικές κρέμες με πλούσια λάδια που εκτός από μοναδικό άρωμα, έχουν σούπερ θρεπτικές ιδιότητες! Σήμερα ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας λάδια για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και σου δείχνουμε τρόπους να τα χρησιμοποιείς και να τα εκμεταλλευτείς στο φουλ! 2016-06-9--17-03-16 Λάδι σώματος Πιστοποιημένο βιολογικό (USDA) έλαιο Καρύδας από Jason Η καρύδα κάνει τη διαφορά, αλλά τα συστατικά σου δεν θα απογοητεύσουν καμία επιδερμίδα! Το συγκεκριμένο λάδι χρησιμοποιείται σε σώμα και μαλλιά, και κάνει δουλειά από την πρώτη κι’ όλας εφαρμογή! Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, γεμάτο αντιοξειδωτικά και συνδυάζει ένα μοναδικό άρωμα καρύδας! Frangipani Monoi Body Oil Μέσα σε αυτό το μπουκάλι, κρύβονται ώριμες καρύδες που μεγαλώνουν στην Γαλλική Πολυνησία! Τα λουλούδια Tiare συλλέγονται ένα-ένα, όσο είναι κλειστά και τοποθετούνται στο λάδι Coprah για τουλάχιστον 15 ημέρες! Είναι κατάλληλο για νύχια και μαλλιά και oh la la, η αγγλική Vogue, το έχει κατατάξει στα 100 καλύτερα προϊόντα του Beauty Hall of Fame! Πώς να τα χρησιμοποιήσεις:
  • Σε νωπή επιδερμίδα, μετά το ντους! Το λάδι θα απορροφηθεί αμέσως και η επιδερμίδα σου θα παραμείνει ενυδατωμένη για πολλές πολλές ώρες.
  • Σε ξηρές φτέρνες-πόδια & αγκώνες! Βάλε λίγες σταγόνες πριν κοιμηθείς, κάνε ελαφρύ μασάζ και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες! Το πρωί θα ξυπνήσεις brand new!
  • Χρησιμοποίησέ το στην περιοχή γύρω από τα νύχια! Τα πετσάκια θα μαλακώσουν και το μανικιούρ σου θα φαίνεται σαν να το έκανες μόλις!
2016-06-9--17-06-25 Λάδι για τα μαλλιά Shea Oil-Damage Repair Έχεις ξηρά, φθαρμένα μαλλιά με ψαλίδα; Keep reading! Το Damage Repair Treatment Oil κατασκευάζεται από Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των μαλλιών! Έχει πολύ ελαφριά υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να βαραίνει την τρίχα. Τιθασεύει το φριζάρισμα, κάνει την τρίχα να λάμπει και σταδιακά, με τη χρήση, βοηθά στην ελαχιστοποίηση της ψαλίδας! Πώς να το χρησιμοποιήσεις:
  • Το πρωί, βάλε λίγες σταγόνες και συνέχισε χτενίζοντας τα μαλλιά σου όπως συνήθως!
  • Πριν το πιστολάκι, για προστασία!
  • Μετά το λούσιμο, εφάρμοσε μικρή ποσότητα και τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα για λίγα λεπτά! Στη συνέχεια χτένισε όπως συνήθως :)
  • Αν έχεις σγουρά μαλλιά, το λάδι θα σε βοηθήσει να τις αναδείξεις και να τις κάνεις να λάμπουν!
Λάδι για το πρόσωπο Ήρα Αναγεννησιακό και Επανορθωτικό Λάδι Νύχτας, Fresh Line Ολική επαναφορά; Challenge accepted! Το Αναγεννησιακό και Επανορθωτικό Λάδι Νύχτας από Fresh Line διορθώνει τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια γήρανσης και την ξηρότητα της επιδερμίδας! Η συχνή χρήση μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις δυσχρωμίες, ενώ ενισχύει την αντιγηραντική δράση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό μετά από εγκυμοσύνη, σε περιόδους έντονου στρες και τους μήνες που η επιδερμίδα εκτίθεται σε πολλή ζέστη ή πολύ κρύο. Χρησιμοποιήστε το τη νύχτα όπως τη κρέμα νυκτός, κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό!
  • Προσθέστε ελάχιστη ποσότητα λαδιού στην ενυδατική σου κρέμα για πιο πλούσια ενυδάτωση!
  • Βάζοντας λάδι πάνω από την ενυδατική σου, βοηθάς τα θρεπτικά συστατικά να κλειδώσουν και να απορροφηθούν καλύτερα!
Διάλεξε λαδάκια για κάθε χρήση, αφέσου στα ευεργετικά τους χαρακτηριστικά και απόλαυσε ενυδάτωση σε βάθος, σε σώμα, μαλλιά και πρόσωπο!