BLOG

NUXE Prodigieuse Tips!

2016-05-8--15-31-13 Κάναμε ένα μικρό πείραμα και διαπιστώσαμε πως όταν ακούμε/διαβάζουμε «NUXE», το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό και δικαιολογημένα, είναι το ξηρό λάδι NUXE Prodigieuse. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, αν δεν το έχεις μυρίσει ΧΑΝΕΙΣ και μη χάνεις άλλο χρόνο. Αν το έχεις ήδη, σήμερα να μάθεις 10 νέους τρόπους να το χρησιμοποιείς, σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά!
  1. Ρίξε μια σταγόνα στα χέρια σου και ανακάτεψε με την κρέμα προσώπου σου! Άπλωσέ το στην επιδερμίδα σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ! Πέρα από το φανταστικό άρωμα NUXE, η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λαμπερή και πιο φωτεινή! 
  2. Το παραπάνω tip ισχύει και στην περίπτωση του foundation! Ανάμειξε ελάχιστο λαδάκι με το foundation σου και απόκτησε λάμψη και κάλυψη!
  3. Χρησιμοποίησε το Huile Prodigieuse® ΟR, για να δώσεις λάμψη σε επίμαχα σημεία, πχ ώμους, χέρια και ντεκολτέ.
  4. Αντίστοιχα, για λαμπερό αποτέλεσμα και στα πόδια, κάνε μασάζ με ανοδικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας το Huile Prodigieuse® ΟR! Η επιδερμίδα αποκτά μια λάμψη και εσύ γίνεσαι η J.Lo της διπλανής πόρτας!
  5. Ψέκασε τα μαλλιά σου και κάνε μασάζ τόσο στα μαλλιά όσο και στο κεφάλι! Τύλιξε με μία πετσέτα για να απορροφηθεί το λαδάκι όσο περισσότερο γίνεται και στη συνέχεια λούσου κανονικά!
  6. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιείς για έξτρα ενυδάτωση, ρίχνοντας λίγες σταγόνες στη βούρτσα σου και περνώντας στη συνέχεια τα μαλλιά σου με αυτή!
  7. Αντικατέστησε την after sun lotion σου με το λαδάκι! Λίγες σταγόνες αρκούν για να επαναφέρουν την επιδερμίδα σου και να την ενυδατώσουν μετά από πολλές ώρες στον ήλιο!
  8. Διαφορετικά, ανάμειξε το λαδάκι με την after sun lotion σου για έξτρα περιποίηση μετά τον ήλιο!
  9. Ρίξε λίγες σταγόνες στη μπανιέρα και αφέσου στο άρωμά του!
  10. Κάνε το σπίτι σου, spa! Χρησιμοποίησε λίγες σταγόνες σε όλο σου το σώμα, κάνε μασάζ, ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και χαλάρωσε!
Με ένα λαδάκι, εξασφαλίζεις τέλεια επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα και λαμπερά μαλλιά με υπέροχο άρωμα! :)