BLOG

How often is too often?

Η ζέστη σε κάνει να αναζητάς τη δροσιά και τις μεσημεριανές ώρες της μέρας, αντάλλαζες τα πάντα για λίγο νερό πάνω σου! hair Και ενώ μπορείς να κάνεις πολλά ντους μέσα στη μέρα, το συχνό λούσιμο φθείρει και καταστρέφει τα μαλλιά σου. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τη σωστή συχνότητα λουσίματος και η αλήθεια είναι πως διαφέρουν μεταξύ τους. Για αυτό, επιλέξαμε τον πιο σίγουρο τρόπο, που ορίζει τη σωστή συχνότητα, βάσει του τύπου των μαλλιών σου: Αν έχεις ίσια μαλλιά: Λούσου μέρα παρά μέρα για να αποφεύγεις τη λιπαρότητα και να έχεις λαμπερά μαλλιά! Αν έχεις σγουρά μαλλιά: Μία φορά στις τρεις μέρες είναι τόσο όσο χρειάζονται τα σγουρά σου μαλλιά για να διατηρούνται οι μπούκλες καλοσχηματισμένες και ζωντανές! Αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα: το καθημερινό λούσιμο είναι σχεδόν απαραίτητο αφού τα μαλλιά σου θα έχουν την τάση να λαδώνουν και να βαραίνουν, δείχνοντας τελικά απεριποίητα. Αν έχεις λιπαρά μαλλιά: κάνε την υπέρβαση και λούσου κάθε 2 μέρες, βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα να έρθει σε κανονικά επίπεδα. 2016-14-7--17-25-54 Tips
  • Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο επιρρεπή σε φθορές! Απόφυγε να τα στεγνώνεις με πετσέτα καθώς αυτό κάνει την τρίχα να φριζάρει και χρησιμοποίησε βούρτσες που δεν σπάνε τα μαλλιά σου στο πέρασμά τους:
Eco Tools Smoothing Detangler Hair Brush: Είναι ιδανική για να χτενίζεις τα μαλλιά σου είτε στεγνά είτε βρεγμένα. Δεν σπάει την τρίχα και βοηθάει στο να στεγνώνουν πιο γρήγορα, χάρη στο σχεδιασμό της!
  • Επιπλέον, χρησιμοποίησε λαστιχάκια που δεν σπάνε την τρίχα και αφήνουν τα μαλλιά σου ανεπηρέαστα.
Δοκίμασε τα Invisibobble (θα τα βρεις και στο "AIM to GLOW" by White Now Glossy Chic κουτί που κυκλοφορεί), στο αγαπημένο σου χρώμα και πιάσε τα μαλλιά σου χωρίς να τα νιώθεις να σε τραβάνε!