BLOG

Summer Beauty Survival Tips

826909a397e3a429f1d7c869fbae2303 Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα γίνονται πιο όμορφα! Η επιδερμίδα σκουραίνει, τα μαλλιά ανοίγουν!  Είναι όμως και η εποχή που μερικές από τις καθημερινές μας beauty συνήθειες μπορεί να γίνουν πρόβλημα! Σήμερα θα σου εκμυστηρευτούμε beauty tips για  να συνεχίσεις να λάμπεις και τις πιο ζεστές μέρες!
  • Βγάλε τις ενυδατικές από το μπάνιο και βάλτες στο ψυγείο! Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που βάζεις ενυδατική κρέμα, θα δροσίζεις την επιδερμίδα σου και θα ενισχύεις την κυκλοφορία του αίματος!
  • Έχε πάντα στο ψυγείο λίγη αλόη! Βοηθάει σε περίπτωση που ο ήλιος σε κάψει, αλλά και εκείνες τις πολύ ζεστές μέρες που θέλεις έξτρα ενυδάτωση!
  • Βάλε και τα αγαπημένα σου βερνίκια νυχιών στο ψυγείο! Το καλοκαίρι, η ζέστη μπορεί να επηρεάσει τα συστατικά του βερνικιού και ν α δημιουργήσει φουσκάλες που guess what, δεν αφήνουν το βερνίκι να απλωθεί κανονικά στα νύχια σου! Βάλε λοιπόν στο ψυγείο τις αποχρώσεις που χρησιμοποιείς το καλοκαίρι για τουλάχιστον μια ώρα και τέλος καλό, manicure τέλειο :)
  • Θέλεις να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι/πιστολάκι για τα μαλλιά και το καλοκαίρι; Μπορεί το ολόισιο μαλλί ή οι ελαφριές μπούκλες να ταιριάζουν τέλεια με τα βράδια του καλοκαιριού όμως τι γίνεται όταν προσπαθείς να τα χτενίσεις στους 40 βαθμούς; Χρησιμοποίησε αποσμητικό στο σβέρκο σου ώστε να παραμείνεις δροσερή και να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το χτένισμά σου χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ξανά μπάνιο αμέσως μετά!
  • Άλλο να γυαλίζεις, άλλο να λάμπεις! Κράτα μακριά την υπερβολική γυαλάδα, βάζοντας ταμποναριστά στην περιοχή Τ του προσώπου σου, λίγο αποσμητικό!
  • Πριν απλώσεις το foundation σου, πέρνα πάνω στην επιδερμίδα σου ένα παγάκι! Θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του αίματος, θα σε αναζωογονήσει και θα βοηθήσει το foundation σου να απλωθεί καλύτερα!
  • Εξαφάνισε τους λεκέδες στα ρούχα από το αποσμητικό, στύβοντας λίγο λεμόνι πριν τα βάλεις στο πλυντήριο! MAGIC!
Με λίγα λόγια, άδειασε το ψυγείο από τρόφιμα και γέμισέ το με αγαπημένα καλλυντικά και όλα τα άλλα θα γίνουν!