BLOG

Self-tan, how to:

Picsart2016-16-6--18-43-45 Φέτος αποφάσισες να βγεις στην παραλία μαυρισμένη! Η τακτική του self-tanning χρησιμοποιείται χρόνια τώρα και η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο, κάνουν το αληθινό, εξωτικό μαύρισμα να φαίνεται υπερεκτιμημένο. Πώς να χρησιμοποιήσεις το self- tan προϊόν σου:
  • Διάλεξε την μορφή που σου ταιριάζει. Υπάρχουν σπρέι, λοσιόν και κρέμες. Το σπρέι είναι σίγουρα πιο γρήγορο, αλλά με την κρέμα και τη λοσιόν δεν θα αφήσεις καμία περιοχή ακάλυπτη!
  • Ξεκίνα βρίσκοντας τη σωστή απόχρωση. Όπως και το foundation,είναι λάθος να το δοκιμάσεις στην παλάμη του χεριού σου μιας και εκεί είναι συνήθως πιο μαυρισμένη από ότι στην κοιλιά ή τα μπράτσα.
  • Κάνε ένα ήπιο scrub. Η απολέπιση είναι must είτε πρόκειται να βγεις στον ήλιο, είτε πριν το self-tanning, αφού θα κάνει το μαύρισμά σου πιο ομοιόμορφο!
  • Μην περιμένεις τελευταία στιγμή! Τα προϊόντα self tanning χρειάζονται χρόνο για να πάρουν την τελική απόχρωση! Επιπλέον, υπολόγισε 1-2 μέρες σε περίπτωση που θέλεις είτε να κάνεις πιο έντονο το αποτέλεσμα, είτε να το μαλακώσεις.
  • Εφάρμοσέ το βράδυ! Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις λεκέδες από βασικές κινήσεις όπως είναι το πλύσιμο χεριών!
  • Μην ξεχάσεις τα γάντια! Για να αποφύγεις τις μαυρισμένες παλάμες, φόρα τα σε όλη τη διαδικασία και άσε το μαύρισμα των χεριών για το τέλος!
Oooops I did it again Αν η απόχρωση που απέκτησες δεν θυμίζει το φυσικό μαύρισμα που ονειρευόσουν, μπορείς να το αφαιρέσεις αναμειγνύοντας χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα! skissed Δοκίμασε το Sunkissed Instant Tanning Gel από Sunkissed. Κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις, μυρίζει υπέροχα και δίνει αμέσως στην επιδερμίδα ένα γλυκό, φυσικό τόνο. Είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ ταυτόχρονα, εμπλουτισμένο με Αλόη Βέρα και Βιταμίνη Ε, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα! Είναι ιδανικά τόσο πριν την εμφάνιση στην παραλία όσο και για τις μέρες που αγωνιάς μη τυχόν και σου φύγει το πολυπόθητο bronze χρώμα που απέκτησες! Εσύ τι λες, θα μαυρίσεις πριν βγεις στον ήλιο φέτος;