BLOG

Mama mia!

Είσαι soon to be ή νέα μανούλα; Σου έχουμε τα must προϊόντα για να κάνεις αυτήν την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής σου ακόμα πιο όμορφη και να δώσεις στον εαυτό σου την φροντίδα που χρειάζεται!2016-14-6--16-47-50 Pregnancy Boob Tube! To Pregnancy Boob Tube προστατεύει, δροσίζει και καταπραΰνει το γυναικείο στήθος κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού! Είναι πλούσιο σε Λιπαρά Οξέα Ωμέγα 3, 6 και 9, απαραίτητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, και πράσινο λάχανο. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, παραμένει ελαστική και εσύ αποφεύγεις το «πεσμένο στήθος» που συχνά ακολουθεί μια γέννα και ο θηλασμός. Το πράσινο λάχανο καταπραΰνει το πρήξιμο και δυναμώνει την επιδερμίδα! Κρέμα θηλής  Θηλασμός πολλές φορές σημαίνει και τραυματισμένες θηλές! Δοκίμασε την εξειδικευμένη κρέμα Keep Calm από Mama mio. Περιέχει οργανικό έλαιο καλέντουλας και αγνή λανολίνη, ανακουφίζει και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα.  Είναι απόλυτα φυσικό, αγνό και ασφαλές, και επιπλέον δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις πριν την ώρα του θηλασμού! Χρησιμοποίησέ το στις τραυματισμένες ή ευαίσθητες θηλές ή σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως οι αγκώνες, τα χείλη και τα πετσάκια που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση! Neal’s Yard, Mother’s Balm Αυτό το Balm έχει τόσο ωραία υφή που θα θέλεις να το χρησιμοποιείς ξανά και ξανά!  Είναι μια μη αρωματισμένη ενυδατική σύνθεση, πλούσια σε λιπαρά οξέα, που διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνει τις ραγάδες και ανακουφίζει από το αίσθημα του τραβηγμένου δέρματος. Τα συστατικά είναι 100% οργανικής καλλιέργειας και μπορείς να το χρησιμοποιείς άφοβα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Tips
  • Για να αποφύγεις τη χαλάρωση του στήθους, δοκίμασε την τεχνική του «σκοτσέζικου ντους» -εναλλάσσοντας δηλαδή το κρύο νερό με το ζεστό- και στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ με μια απαλή πετσέτα.
  • Για να γλιτώσεις από τα πρησμένα πόδια, ακολούθησε- πάλι- το  «σκοτσέζικο ντους» εναλλάσσοντας το κρύο νερό με το ζεστό! Τελείωνε πάντα με το κρύο νερό που ανακουφίζει και φρόντισε όσο μπορείς, να σηκώνεις τα πόδια σου ψηλά, για να διευκολύνεις την κυκλοφορία του αίματος.
large Σε όποιο στάδιο της εγκυμοσύνης κι αν βρίσκεσαι, απόλαυσε αυτήν την περίοδο με τα όμορφα και τα πολλά δύσκολά της, και ξεκίνα να ονειρεύεσαι ή να ζεις, αν μόλις γέννησες, τη νέα ζωή με το μωράκι σου! :)