BLOG

Lipstick mania

Processed with VSCO with t1 preset

Αν τα χείλη σου ήταν αξεσουάρ, τι χρώμα θα ήταν;

Τα So Beauty Matte Long Lasting κραγιόν από Beauty Loop ήρθαν για να κάνουν το χρώμα στα χείλη σοβαρή υπόθεση! Από τις πιο παλ έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις, κάθε κραγιόν συνδυάζεται τέλεια με το μολύβι και δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με κύριο συστατικό τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού και το έλαιο argan, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ματ, αλλά τα χείλη σου είναι ενυδατωμένα, χωρίς να τα νιώθεις να σε «τραβάνε».

Οι αντιγηραντικές ιδιότητές τους χαρίζουν στα χείλη νεανική όψη, και η σύστασή τους είναι τέτοια που θα τα φοράς για ώρες, χωρίς να νιώθεις τα χείλη σου να κολλάνε.

Στα συν, ότι λειτουργούν και σαν θεραπεία για ξηρά ή σκασμένα χείλη!

2016-19-4--12-14-57

 Κράτα σημειώσεις:

Για καθημερινές εμφανίσεις δοκίμασε το απαλό ροζ bim bam! Ταιριάζει σε όλες τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, και είναι all time classic!

Αγαπημένο nude είναι το polka dot που καταφέρνει να είναι nude χωρίς να είναι άχρωμο ή να χλωμαίνει την επιδερμίδα σου!

Last but not least, δοκίμασε το κόκκινο της φωτιάς, το mary jo!

 How to useΠριν χρησιμοποιήσεις κραγιόν, καλό είναι να κάνεις ένα απαλό scrub στα χείλη σου! Είτε με μια βρεγμένη οδοντόβουρτσα, είτε  δημιουργώντας μόνη σου ένα lip scrub με ζάχαρη, μέλι και λίγο ελαιόλαδο! Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου να ενυδατώσεις τα χείλη σου με ένα lip balm!

 Για πιο σταθερό- έντονο αποτέλεσμα, πέρνα το αντίστοιχο μολύβι σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και όχι μόνο στο περίγραμμα.

 Για να μην δεις την απόχρωση που διάλεξες να φιγουράρει στα δόντια σου, σχημάτισε με τα χείλη σου το γράμμα Ο και πέρνα ένα χαρτομάντιλο. Με αυτόν τον τρόπο η περιττή ποσότητα αφαιρείται και μένει στα χείλη σου το χρώμα που χρειάζεται!

 Μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια απόχρωση σαν δύο διαφορετικά κραγιόν: Το πρωί ταμποναριστά, για πιο light αποτέλεσμα, και κανονικά- με πινέλο το βράδυ, για fully colored lips!

 Για να αποφύγεις τις κόκκινες- φούξια- μπορντό στάμπες σε ποτήρια και κούπες, πέρνα την επιφάνεια της κούπας/ποτηριού με λίγη βαζελίνη! Εναλλακτικά, σάλιωσε την περιοχή που θα ακουμπήσεις με τα βαμμένα χείλη σου! (Ναι, πράγματι είναι λίγο awkward αλλά μερικές φορές η κόκκινη στάμπα είναι περισσότερο!)