BLOG

Spring mani!!

Η άνοιξη είναι η εποχή που τα σκούρα χρώματα μας φαίνονται χειμωνιάτικα και την ίδια στιγμή, τα ανοιχτόχρωμα μας φαίνονται καλοκαιρινά. Παρά το beauty αυτό αδιέξοδο, σήμερα σου δίνουμε ιδέες για 100% ανοιξιάτικο manicure, για να είσαι εντός εποχής, και να έχεις την άνοιξη… στα χέρια σου!  Το κλασικό γαλλικό, γίνεται σούπερ ανοιξιάτικο με ένα παλ χρώμα για γραμμή! 1 Τα λουλούδια είναι το σήμα κατατεθέν της άνοιξης και η λεπτομέρεια που κάνει κάθε μανικιούρ, ανοιξιάτικο! 2   Grey is always a good idea! Από τα πολύ σκούρα γκρι μέχρι τα πολύ ανοιχτά, φόρα γκρι και μην φοβάσαι τίποτα! 3 Αντί να μαδάς μαργαρίτες και να αναρωτιέσαι αν σε αγαπάει ή αν δεν σε αγαπάει,  ζωγράφισε μερικές στα νύχια σου! 4  Πολύ σκούρες ή πολύ ανοιχτές αποχρώσεις; Βγες από το δίλημμα ξεκινώντας από την πιο σκούρα και καταλήγοντας στην  πιο ανοιχτή απόχρωση του ίδιου χρώματος! (Μπορείς να το ζητήσεις σαν Ombre Nails!) 5    Αν το χρώμα φτιάχνει τη διάθεση, αυτό το manicure θα λειτουργήσει σαν mood boost! Στα συν, ότι μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου, χρησιμοποιώντας βερνίκια με λεπτά πινελάκια! 6  Last but not least, το nude manicure φοριέται κάθε εποχή του χρόνου! Κάνει τα χέρια να φαίνονται περιποιημένα, σικάτα και το σημαντικότερο- ταιριάζουν με ό,τι κόσμημα ή ρούχο θες! 7 Όποια απόχρωση και αν επιλέξεις για να υποδεχθείς την άνοιξη, μην ξεχνάς:
  • Κράτα το σχήμα των νυχιών σου κοντό- είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατήσει περισσότερο το manicure σου!
  • Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε base coat!
  • Αν η δημιουργία σου περιλαμβάνει κάποιο σχέδιο, προσπάθησε να κρατάς λεπτές τις στρώσεις για να στεγνώσουν και να μην «κάτσουν» μετά από λίγη ώρα!
  • Χρησιμοποίησε top coat που θα σταθεροποιήσει ό,τι έφτιαξες και θα δώσει λάμψη!
Tip: Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των κοριτσιών που αν χαλάσει ένα νύχι η προσοχή τους είναι σε αυτό, έχε στην τσάντα σου ασετόν σε μαντηλάκια ή το Bain dissolvant express από Sephora που περιέχει μέσα ένα σφουγγαράκι και εσύ μπορείς να ξεβάψεις τα νύχια σου όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να χρειάζεσαι βαμβάκι και χωρίς να κινδυνεύεις να τρέξει στην τσάντα σου! :)