BLOG

Moroccanoil super hair

Και ενώ προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας στην πόλη και να κάνουμε πιο ανεκτή την καθημερινότητα μακριά από την θάλασσα και το νησί, μας έρχονται διάφορες ιδέες για την εμφάνιση μας και δοκιμάζουμε διάφορα στιλ που μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα καλοκαιρινές και ηλιόλουστες. Ένα από τα στιλ που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε είναι αυτό που πρότεινε ο Kevin Hughes για την Resort Collection του οίκου BCBG το οποίο το δημιούργησε αποκλειστικά με προϊόντα της Moroccanoil. Το καλύτερο; Αυτό το look μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε με απλά βήματα που μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο δημιουργός. Σημείωσε, παρακαλώ:
  • Ξεκινάμε εφαρμόζοντας το Moroccanoil Treatment και την Moroccanoil Hydrating Styling Cream σε νωπά μαλλιά για να ενυδατώσουμε βαθιά την τρίχα και να την προετοιμάσουμε για το styling.
Backstage grbtg_Collage  
  • Στη συνέχεια, στεγνώνουμε τα μαλλιά με το πιστολάκι και την Moroccanoil Boar Bristle Brush μέχρι να είναι κατά 80% στεγνά. Μετά, ψεκάζουμε με το Moroccanoil Heat Styling Protection και δημιουργούμε πλεξούδες
  • Συνεχίζουμε το στέγνωμα και ψεκάζουμε ένα κεντρικό τμήμα των μαλλιών με το Moroccanoil Luminous Hairspray.
  • Αμέσως μετά, στριφογυρίζουμε τα μαλλιά από την κορυφή έως την μέση με ένα πλατύ σίδερο για μπούκλες αφήνοντας το κάτω τμήμα ίσιο.
  • Καθώς τα μαλλιά είναι πιασμένα στο σίδερο, ανεβοκατεβάζουμε το σίδερο απαλά για να γίνουν οι μπούκλες ατημέλητες και να γίνει χαλαρός ο κυμματισμός.
hhh  
  • Μετά, χτενίζουμε με μία μεγάλη βούρτσα και απλώνουμε την Moroccanoil Molding Cream σε όλο το μήκος για να αποκτήσει η τρίχα ιδιαίτερη υφή.
  • Ολοκληρώνουμε ψεκάζοντας με το Moroccanoil Luminous Hairspray που θα κρατήσει το χτένισμα στην θέση του για πολλές- πολλές ώρες.
Δοκίμασε και εσύ να δημιουργήσεις αυτές τις υπέροχες μπούκλες. Είναι sexy, αισθησιακές και απίστευτα θηλυκές.