BLOG

7 λόγοι που αγαπάμε το Batiste

Το dry shampoo δεν είναι πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα. Μόνο οι beauty addicted συνήθιζαν να το ψάχνουν και να το χρησιμοποιούν. Μέχρι που το πιο διάσημο dry shampoo έφτασε στην Ελλάδα και όλοι άρχισαν να ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Μιλάμε, φυσικά, για το Batiste που είναι εξαιρετικά διάσημο στην Αγγλία και έχει ιστορία που μετράει παραπάνω από 40 χρόνια. Ένα προϊόν απαραίτητο σε κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για τα μαλλιά της και δεν θέλει να έχει καμιά bad hair day. dfgjkj   Εμείς, συγκεντρώσαμε τους 10 κυριότερους λόγους που βάλαμε το Badiste στην ζωή μας και σου τους παρουσιάζουμε. Πριν απ’ αυτό, να τονίσουμε με τα dry shampoo δεν αντικαθιστούν το λούσιμο. Αντίθετα, ενισχύουν το αποτέλεσμα του και δίνουν την λύση όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Ξεκινάμε λοιπόν:
  1. Το Batiste είναι αυτό που θα χρειαστείς κάθε φορά που γυρίζεις πτώμα από το γραφείο, θέλεις να βγεις και δεν προλαβαίνεις να λουστείς.
  2. Είναι ιδανικό αν έχεις λιπαρά μαλλιά αφού με ένα ψέκασμα μπορεί να εξαφανίσει την λιπαρότητα από τις ρίζες και οι τρίχες να πάρουν τα απάνω τους αμέσως.
  3. Το Batiste θα το χρειαστείς τη μέρα που θα ταξιδεύεις για τις διακοπές και τα μαλλιά σου θα έχουν γίνει ένα χάλι και θα θέλεις άμεσα και απλά να ξαναβρούν την φόρμα τους.
  4. Είναι αυτό που θα σας σώσει όταν θέλεις να αλλάξεις το styling των μαλλιών σου στη στιγμή και χωρίς να μπεις κάτω από το ντους.
  5. Εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή του μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άμεσα καλύτερα με τον εαυτό σου, να σε ανανεώσει, να σε τονώσει και να σε βγάλει από την δυσάρεστη θέση να σκέφτεσαι συνεχώς τα μαλλιά σου.
  6. Τίποτα πιο απαραίτητο για τις μέρες του ελεύθερου camping που θέλεις να είσαι απλή και φυσική αλλά δε θυσιάζεις με τίποτα την ομορφιά και την φρεσκάδα των μαλλιών σου.
  7. Πολύτιμο ακόμα και την μέρα του γάμου σου που τα μαλλιά σου οφείλουν να είναι τέλεια πάρα πολλές ώρες, μετά από πολλή συγκίνηση και πολλούς γύρους χορό.
Το Batiste το γνώρισες στο επετειακό μας Glowbox. Και είναι βέβαιο ότι θα θελήσεις να το αποκτήσεις ξανά και ξανά. Έλα-έλα! Διακοπές έρχονται! Μήπως πρέπει να αρχίσεις να εξοπλίζεις το νεσεσέρ σου;