BLOG

Bronzed & Glowing

Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι και αυτός ο υπέροχος ήλιος που δεν είναι ακόμα καυτός, δεν φαίνεται κακός και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας χαρίσει υπέροχο, χρυσαφένιο χρώμα για να πετάξουμε στην άκρη τη χλωμάδα του χειμώνα. Φυσικά, εμείς δεν είμαστε καινούριες και άπειρες. Τους κανόνες του παιχνιδιού τους ξέρουμε γι’ αυτό και δεν πάμε πουθενά χωρίς την αντηλιακή μας. Έτσι, το εξωτικό χρώμα αργεί να έρθει ή δεν έρχεται καθόλου. Το φυσικό, σοκολατί χρώμα, βέβαια. Γιατί  το άλλο. Το υπέροχο, το χρυσαφένιο, το ιριδίζον και λαμπερό μπορούμε να το έχουμε όλο το χρόνο με τα αγαπημένα μας bronzing προϊόντα. 44fvg   Ειδικά, φέτος, που το bronzed make up έχει μια απίστευτη λάμψη είναι αδύνατον να μη το ακολουθήσουμε. Αν, μάλιστα, ακολουθήσουμε τα σωστά steps και επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και δε θα μοιάζει με αποκριάτικη μάσκα, ένα φαινόμενο που συχνά παρατηρούμε στους δρόμους (και στην τηλεόραση) το οποίο μόνο γέλια μπορεί να μας φέρει. Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις φυσικό μαύρισμα;
  • Αρχικά να επιλέξεις προϊόντα σε αποχρώσεις που πλησιάζουν τον φυσικό τόνο της βάσης σου.
  • Μετά, να τα απλώσεις σωστά με ειδικά πινέλα και να μην ξεχάσεις την περιοχή του λαιμού που οφείλει να έχει ίδιο χρώμα με το πρόσωπο.
  • Να θυμηθείς, να εφαρμόσεις σκούρο blush στα ζυγωματικά κάνοντας ενδιαφέρουσες γωνίες ή να το απλώσεις σαν ρουζ για το εφέ της έξαψης που συχνά που μας δίνει η επαφή μας με τον ήλιο.
  • Να το συνδυάσεις με γήινες ή χρυσές αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών.
  • Να φορέσεις κραγιόν nude ή σε φλογερή απόχρωση για να γίνεται έντονο contrast.
fgbgbgbh   Με αυτά τα απλά tips θα έχεις σίγουρα καλό αποτέλεσμα. Εμείς, στο e-shop μας έχουμε μερικά προϊόντα-διαμαντάκια που θα σε βοηθήσουν στο έργο σου. Σημείωσε τα, ανέλυσε τα και αποφάσισε να τα δοκιμάσεις γιατί η άνοιξη είναι πολύ μικρή για να την περνάς χωρίς λάμψη στο πρόσωπο σου:
  • JANE IREDALE, Dream Tint® (Warm Bronze). Η ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF15 για ομοιόμορφο, τέλειο χρώμα μεγάλης διάρκειας ακόμα και κάτω από το νερό.
  • DR. HAUSCHKA, Bronzing Powder. Μετάξι, αμαμελίδα και φασκόμηλο δημιουργούν μια ανάλαφρη πούδρα που χαρίζει ηλιόλουστη όψη στη στιγμή.
  • JANE IREDALE, Bronzer Quad (MOONGLOW). Τέσσερις, διαφορετικές και υπέροχες αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή με blending όλες μαζί στο πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια. Τι θα έλεγες για μια παλέτα με την οποία θα περάσεις μαζί της όλο το καλοκαίρι;
  • REAL TECHNIQUES, Retractable Bronzer Brush. Το πινέλο που θα σε κάνει να μεγαλουργήσεις στο μακιγιάζ σου αφού χαρίζει τέλειο φινίρισμα και είναι ιδανικό για την εφαρμογή του bronzer.
dddddcdc  
  • LILY LOLO, Shimmer Stripes -Rose Glow. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν highlighter σε όλο το πρόσωπο ή στα σημεία που θέλεις να απογειώσεις την λάμψη. Παράλληλα, ενδείκνυται και για χρήση σαν σκιά ματιών!
  • LILY LOLO, Mineral Bronzer -SouthBeach. Η loosing powder που θα λατρέψεις αφού δίνει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και απλώνεται εύκολα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη όψη. Αν πάλι θέλεις τέλειο, λαμπερό μαύρισμα και στο μπούστο ή τους ώμους σου μπορείς να την αναμίξεις με την body lotion και να κάνεις το θαύμα σου!