BLOG

Hair Trends Spring 2015

Τα λουλούδια ανθίζουν, ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και η διάθεση όλων φαίνεται να είναι τονωμένη, φρέσκια και δροσερή. Όλα δείχνουν πως η άνοιξη είναι εδώ και εσύ χρειάζεται μια αλλαγή για να την πιστέψεις ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι, λοιπόν, η σωστή στιγμή για να κοιτάξεις διαφορετικά τα μαλλιά σου. Εξάλλου, αν δεν «πειράξεις» τώρα το χτένισμα σου, πότε θα το κάνεις; Εμείς, μελετήσαμε τις τάσεις τις νέες σεζόν και σου παρουσιάζουμε εκείνες που μας έκαναν «κλικ» για να εμπνευστείς και να μεγαλουργήσεις! Ρίξε μια ματιά:
  • Μια από τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν είναι η αλογοουρά. Εκείνη η αλογοουρά που μοιάζει να έχει φτιαχτεί από παιδικά χέρια και στέκει χαμηλά στον λαιμό αφήνοντας μερικά τσουλουφάκια να πέφτουν ανέμελα δεξιά και αριστερά του προσώπου. Ιδανικό χτένισμα για τα πρωινά που θέλεις κάτι απλό να ρίξεις πάνω σου για να πας στο γραφείο.
  • Δεύτερη τάση που αγαπάμε λόγω της ευκολίας της είναι οι άτσαλες, αυτοσχέδιες και αυθόρμητες πλεξούδες. Δεν χρειάζονται τέχνη. Δεν μπαίνουν σε καλούπια. Δεν θέλουν επαγγελματίες του είδους για να δημιουργηθούν. Απλώς λίγη φαντασία και όρεξη για… πλέξιμο!
gfbfbh
  • Τρίτη τάση που κάτι ξύπνησε μέσα μας είναι το wet look. Υγρά, λαμπερά μαλλιά πιασμένα σε κότσο και άλλοτε αφημένα απλά στους ώμους, κλέβουν τις εντυπώσεις και μας κάνουν και νιώθουμε λίγο πιο sexy, λίγο πια αισθησιακές και λίγο πιο καλοκαιρινές.
  • Μια ακόμα τάση που μας αρέσει είναι τα μαλλιά/τοστιέρα που όλοι αγαπήσαμε στα 90’s. δημιουργούνται με πολλά, μικρά πλεξουδάκια και απαιτούν λίγη υπομονή και πολλή τρέλα.
  • Τα απαλά, ανάλαφρα κύματα είναι ακόμα μια από τις τάσεις που αγαπάμε. Δημιουργούνται με πρέσα μαλλιών, χαρίζουν κίνηση και όγκο στο χτένισμα και έχουν μια αφέλεια και έναν ρομαντισμό που μας κάνει να νιώθουμε πολύ την άνοιξη μέσα μας.
  • Οι κότσοι είναι μια ακόμη επιλογή που αγαπάμε. Κότσοι αφηρημένοι, αυστηροί ή ανάλαφροι, δίνουν την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να αναδείξουν τον τέλειο λαιμό και την χάρη σας. Για την δημιουργία τους απαιτούνται πολλές φουρκέτες και λαστιχάκια. Τίποτα άλλο.
  • Το κοντό καρέ παραμένει, επίσης, στο προσκήνιο. Γαλλικό και υπέροχο ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και είναι η ιδανική λύση αν έχεις βαρεθεί τα μακριά μαλλιά και θέλεις κάτι θηλυκό να συντηρήσει την γοητεία σου.
  • Οι αφέλειες, ακόμα, είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις αν είσαι αποφασισμένη ότι θα τις περιποιείσαι σωστά και ότι θα τις διατηρείς στο σωστό μήκος. Κάτι ακόμα που πρέπει να σκεφτείς, αν δεν έχεις ίσια μαλλιά, είναι πως οι αφέλειες στη θάλασσα δεν περνάνε πολύ καλά. Αν δεν είσαι έτοιμη να τις βλέπεις σγουρές και ατίθασες μετά από κάθε βουτιά, μη τις τολμήσεις.
gfbbbghhgb  
  • Η φράντζα, επίσης, έχει κάνει ένα γενναίο come back. Δεξιά ή αριστερά του προσώπου, χαρίζει κομψότητα χωρίς όρια και είναι η ιδανική επιλογή για όλες εκείνες που βαρέθηκαν τις αφέλειες και τις μακραίνουν.
  • Σχετικά με το χρώμα, τώρα, των μαλλιών, οι επιλογές και εδώ είναι πολλές. Το πορτοκαλί/κόκκινο είναι και πάλι εδώ σαν την πιο extreme επιλογή και σαν ένας τρόπος να ξεχωρίσει κανείς μέσα στα πλήθη. Το φυσικό καστανό κάνει αντεπίθεση και ζητάει την δικαίωση του από όλες τις Μεσογειακές και το γλυκό ξανθό αφήνει πίσω του τα πλατινέ, λευκά και ξασπρισμένα που δεν ταίριαζαν καθόλου στις Ελληνίδες αλλά εκείνες επέμεναν να τα προτιμούν χωρίς λόγο.
Τώρα που έχεις μια άποψη, σπεύσε στο κομμωτήριο σου και κάνε την αλλαγή που πιστεύεις ότι αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σου. Αν, πάλι, πιστεύεις ότι κανένα από τα trends δεν σου ταιριάζει, άστα να πάνε. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά και όχι να είσαι δέσμια της μόδας.