BLOG

15 “όμορφες” υποσχέσεις για το 2015

Η νέα χρονιά διανύει τις πρώτες μέρες της και εμείς έχουμε ξεκινήσει, ήδη, να κάνουμε σχέδια και όνειρα. Και για να μπορέσουμε να τα πραγματοποιήσουμε με επιτυχία βάζουμε πρώτα από όλα στόχους και δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας που θα πρέπει να τις τηρήσουμε. Κάποιες από αυτές τις υποσχέσεις αφορούν την υγεία και την ομορφιά μας και είναι εξαιρετικά σημαντικές γιατί μόνο αν είμαστε στα καλύτερα μας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε γεμάτες αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Εμείς, ετοιμάσαμε τη μικρή μας λίστα και σου τη παραδίδουμε για να εμπνευστείς και να φτιάξεις και εσύ τη δική σου. Γιατί αν δεν προσέξουμε εμείς την ομορφιά σου, ποιος άλλος θα το κάνει; 23456  
  1. Πρώτο και πιο σημαντικό. Θα φροντίζουμε τον καθαρισμό του προσώπου μας και θα κάνουμε ντεμακιγιάζ ακόμα και αν έχουμε γυρίσει πρωί στο σπίτι και τρεκλίζουμε προσπαθώντας να βρούμε τη πόρτα του μπάνιου.
  2. Από τις πρώτες μέρες της άνοιξης μέχρι τις τελευταίες του φθινοπώρου θα φοράμε αντηλιακή κρέμα με ευλάβεια και δε θα αφήνουμε ποτέ απροστάτευτη την επιδερμίδα μας. Την ίδια εποχή, θα φοράμε γυαλιά ηλίου και πλατύγυρο καπέλα. Αμέ!
  3. Θα σταματήσουμε να είμαστε κολλημένες στα ίδια αρώματα και χρώματα και θα προσπαθούμε να δοκιμάζουμε κάθε τόσο και από κάτι νέο. Ο κόσμος της ομορφιάς ευνοεί τις τολμηρές. #fact
  4. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τα φρύδια μας για να αποκτήσουν –επιτέλους- ένα φυσιολογικό μέγεθος και σχήμα και να μη μοιάζουν με τα φρύδια της Κρουέλα σε κατάσταση παροξυσμού.
  5. Θα δώσουμε μια ευκαιρία στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας. Γιατί η φύση είναι σοφή, τα βαμμένα μαλλιά ταλαιπωρούνται και η άβαφη ρίζα μια υπόθεση που χωράει πολύ συζήτηση και μεγάλη αμφισβήτηση.
  6. Θα έχουμε πάντα φροντισμένο μανικιούρ έστω και αν αυτό σημαίνει πως τα νύχια μας θα έχουν μόνο top coat και θα είναι απαλλαγμένα από πετσάκια και παρανυχίδες.
  7. Θα βρούμε εκείνα τα προϊόντα που εξασφαλίζουν λευκά δόντια και θα τα εφαρμόζουμε σπίτι. Έτσι, θα μπορούμε να φοράμε με δόξα και τιμή το κόκκινο κραγιόν μας και δε θα φοβόμαστε ότι τα δόντια μας δείχνουν ακόμα πιο κίτρινα.
  8. Θα τρώμε πιο υγιεινά γιατί τα super foods εκτός ότι εξασφαλίζουν τη τέλεια λειτουργία του οργανισμού μας, προσφέρουν ταυτόχρονα λαμπερή επιδερμίδα.
  9. Θα εφαρμόζουμε τα προϊόντα που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα όλο το χρόνο και όχι μόνο μερικές μέρες πριν τις διακοπές για να προλάβουν να δράσουν όπως πρέπει και να μη τα κατηγορούμε μετά πως δε κάνουν τίποτα.
  10. 777777Θα φροντίζουμε σωστά τα μαλλιά μας. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερο από το styling θα μας ενδιαφέρει η υγεία της τρίχας. Συχνό κούρεμα, φουλ στη μάσκα και περιορισμένη χρήση του σεσουάρ περιλαμβάνονται μέσα στους όρκους μας.
  11. Να κάνουμε συχνά πεντικιούρ για να είναι οι φτέρνες μας απαλές και βελούδινες όλο τον χρόνο.
  12. Να ανανεώνουμε το νεσεσέρ μας συχνά για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος να πάθουμε μόλυνση και να βγάλουμε ερεθισμούς από ληγμένα προϊόντα.
  13. Να πίνουμε πολύ νερό, να μη ξενυχτάμε συχνά, να μη στρεσάρουμε τον εαυτό μας, να μη καταναλώνουμε πολύ αλκοόλ και να μη φτάνουμε τον εαυτό μας στα όρια του και τους κύκλους των ματιών μας στα δικά τους.
  14. Να βάζουμε serum κάτω από τη κρέμα μας και να μη το θεωρούμε πολυτέλεια γιατί είναι ανάγκη και η επιδερμίδα μας σε λίγα χρόνια θα μας ευγνωμονεί και θα το δείξει με τον τρόπο της.
  15. Να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο τύπος επιδερμίδας μας για να μπορούμε να κάνουμε σωστή δουλίτσα και να βασανίζουμε το πρόσωπο μας με λάθος προϊόντα.
Ιδού η λίστα μας. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα που έρχονται στο μυαλό μας. Ξεκινάμε με αυτά και αν είμαστε καλά κορίτσια προχωράμε και σε άλλες αποφάσεις. Α! Ξεχάσαμε το πιο σημαντικό! Να χαμογελάμε! Αυτό! Με ένα χαμόγελο ξορκίζεις στο λεπτό την ασχήμια. Τι; δε το πιστεύεις; Πήγαινε στον καθρέφτη, χαμογέλα και δες για τι ακριβώς μιλάμε!