BLOG

Goodbye Cellulite!

Είναι η εποχή που το μυαλό μας πηγαίνει όλο και πιο συχνά στο σώμα μας. θα καταφέρουμε μέχρι το καλοκαίρι να ξαναβρούμε τη φόρμα μας; Θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα ηχηρό χαστούκι στην κυτταρίτιδα; Και, φυσικά, θα το καταφέρουμε! Αν πιάσουμε δουλειά από σήμερα κιόλας, όλα θα πάνε καλά! Ανέλαβε δράση! murad  
  • Προσπάθησε να πίνεις όσο το δυνατόν περισσότερο νερό, πράσινο τσάι και χυμούς. Ακόμα καλύτερα θα είναι αν κατάφερνες να ξεκινάς τη μέρα σου πίνοντας ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο θα έχεις αναμίξει τον χυμό ενός λεμονιού που έχει λιπολυτική δράση.
  • Χάσε το περιττό βάρος αποφεύγοντας τις λιπαρές τροφές και την ζάχαρη. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με λαχανικά όπως είναι τα καρότα, το σέλινο, το μπρόκολο, το σπανάκι και πολλά άλλα που έχουν αντιοξειδωτική δράση και ελάχιστες θερμίδες.
  • Ξεκίνησε μια άσκηση που μπορεί να κρατήσει το σώμα σου σε φόρμα. Μια άσκηση που δε θα σε εξαντλεί αλλά θα σου δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας και θα σε αναζωογονεί. Το λες για το jogging, τη yoga ή το pilates;
  • Αν πάλι θέλεις να χάσεις γρήγορα βάρος, προτίμησε την αεροβική και ξεκίνησε εντατικές επισκέψεις στο γυμναστήριο σου.
  • Ξεκίνησε λεμφικό μασάζ από κάποιον έμπειρο ειδικό. Το μασάζ αυτό κάνει πραγματικά θαύματα στην κυτταρίτιδα καθώς τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Κάνε συχνή απολέπιση. Έτσι, θα απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα γρήγορα από την επιδερμίδα σου, θα εντείνεται η κυκλοφορία του αίματος και η επιδερμίδα σου θα είναι πιο υγιής και ελαστική.
  • Δοκίμασε τη μεσοθεραπεία. Είναι μια διαδικασία όπου εγχέεται ένα δυνατό διάλυμα από ορμόνες, ένζυμα, βιταμίνες και άλλα συστατικά στις κάτω στοιβάδες του δέρματος και πολλοί μιλούν για τα θαυματουργά της αποτελέσματα.
  • Σταμάτησε τον καφέ και την κατανάλωση αλκοόλ που προκαλούν κατακράτηση υγρών. Εννοείται πως πρέπει να κόψεις και το κάπνισμα που ευνοεί την ανάπτυξη των ελεύθερων ριζών.
  • Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Το άγχος απογειώνει την κυτταρίτιδα. Αγάπησε το σώμα σου, κατάλαβε ότι η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση, χαλάρωσε και αντιμετώπισε την.
  • Δοκίμασε το Firm & Tone Serum της Murad που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό τόσο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όσο και των ραγάδων. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι μετά από σωστή εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος κατά 80%. Παράλληλα, προσφέρει σύσφιξη και βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την απαλότητα και την λάμψη της!Το  Firm & Tone Serum της Murad θα το βρεις στο eshop της εταιρίας: www.murad.gr
Το καλοκαίρι πλησιάζει. Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να μας βρει στα καλύτερα μας!