BLOG

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΤΗΝ BEAUTY EDITOR ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ FUTURE EMPTIES BOX

Η Μαρία Δεληγιαννάκη απαντά σε 5+1 ερωτήσεις μας!

1. Για ποιο λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε δημοσιογραφικά με το κομμάτι της Φροντίδας & της Ομορφιάς;

Η ενασχόληση μου με το χώρο της δημοσιογραφίας και πιο συγκεκριμένα της ομορφιάς προέκυψε, κάπως τυχαία. Δεν ήξερα στα 18 μου, ότι υπάρχει το επάγγελμα της Beauty Editor. Παρόλα αυτά, αγαπούσα πάντα τα περιοδικά. Το πρώτο μου γυναικείο, το αγόρασα στα 12. Έτσι, παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα την πρακτική μου σε περιοδικά, όπου και ανακάλυψα το μαγικό κόσμο των Beauty Editors και από τότε, για 14 χρόνια, εξασκώ το επάγγελμα αυτό. Κάθε τι νέο στο κομμάτι της ομορφιάς με συναρπάζει! Τάσεις, συστατικά, δεν βαριέμαι ΠΟΤΕ! Κάθε σεζόν είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και ελπίζω να μη χάσω ΠΟΤΕ τον ενθουσιασμό μου. 

2. Τι σας ενέπνευσε στη συνεργασία σας με το GLOWBOX;

Το GLOWBOX, γενικότερα, είναι ένα πολύ ωραίο concept που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση να δημιουργήσω το δικό μου κουτί, το βρήκα εξαιρετική ιδέα για τους followers μου. Δοκιμάζουν αγαπημένα μου προϊόντα- για την ακρίβεια 8 προïοντα- με 29 ευρώ μόνο.

3. Εξηγήστε μας για το concept των #empties

Ήταν μια αυθόρμητη ιδέα που είχα για το instagram account μου, που άρεσε πολύ στον κόσμο. Μοιράζομαι προϊόντα που τελειώνω, με σκοπό να τα δοκιμάσουν και άλλα κορίτσια ή αγόρια. Αυτό είχε μεγάλη απήχηση και πια οι followers μου στέλνουν τα δικά τους #empties.

4. Με ποια λογική επιλέξατε τα προϊόντα του FUTURE EMPTIES box;

Είναι προϊόντα που όλοι μπορούν να ευχαριστηθούν, τώρα, στην καραντίνα. Αυτός ήταν και ο στόχος! Self-care προϊόντα που θα καταναλώσουν μέχρι τελευταίας σταγόνας. 

5. Φέτος ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, σε όλα τα επίπεδα. Υποθέτουμε ότι επηρεάστηκε και ο τομέας της Ομορφιάς. Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεγαλύτερη τάση το 2021 

Νομίζω, πως οι καταναλωτές είναι πιο ενημερωμένοι από ποτέ. Έτσι, θα ξεκινήσουν να αντιμετωπίζουν την επιδερμίδα τους σαν το ζωντανό όργανο, το οποίο είναι. Οι ανάγκες ενός οργάνου διαφοροποιούνται και έτσι, πλέον, θα δημιουργούμε μικρές ρουτίνες ομορφιάς και δεν θα μένουμε κολλημένοι σε μία κρέμα προσώπου. Θεωρώ πως η μεγαλύτερη τάση θα είναι η στοχευμένη περιποίηση που δεν οδηγεί σε υπερκαταναλωτισμό!

6. Κλείνοντας, θα μπορούσατε να μοιραστείτε με το κοινό του GLOWBOX το beauty tip που ακολουθήσατε εσείς και που πραγματικά άλλαξε την καθημερινότητά σας;

Αποφεύγω να πλένω το πρόσωπό μου με νερό βρύσης. Χρησιμοποιώ νερό micellaire, όπως για παράδειγμα αυτό της Bioderma. Διαπίστωσα πως αυτή η πρακτική βοήθησε την επιδερμίδα μου να αποκτήσει εμφανώς καλύτερη υφή και όψη. 

---------------

Τo FUTURE EMPTIES boxπεριέχει:

1x AVEDA, Damage Remedy™ Daily Hair Repair, 100ml
1x JUVENA, Pure Clarifying Cleansing Foam, 100ml
1x MEDIK8, Activated Charcoal Refining Mask, 10ml
1x -417, Aromatic Deep Nutrition Body Butter, 50ml 
1x JOWAE, Hydrating Water Mist, 100ml
1x DR.BRONNER’S, Pure Castile Bar Soap (τυχαία επιλογή), 140gr
1x JOWAE, Relaxing Moisturizing Shower Gel, 50ml
1x BIODERMA, Sensibio H2O Micellar Water, 100ml

---------------

Μπορείτε να το αποκτήσετε ΜΟΝΟ με 29€ & ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά, ΕΔΩ :) 

---------------

Stay Safe,

GLOWBOX BEAUTY EXPERTS xx