BLOG

Start The Year From The Inside Out

It's official! Ο νέος χρόνος είναι εδώ και θέτουμε στόχους που θέλουμε να καταφέρουμε. Αν κι εσύ λοιπόν σκοπεύεις να κάνεις νέα ξεκινήματα που αφορούν την επιδερμίδα και διατροφή σου συνέχισε να διαβάζεις!

Η επιδερμίδα μας παίζει πολλές φορές σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας. Πόσες φορές έχουμε πέσει (έστω και λίγο) ψυχολογικά επειδή το δέρμα μας περνάει μία "κρίση" το τελευταίο διάστημα. Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλή υγεία της επιδερμίδας και για αυτό είναι σημαντικό να αρχίσεις να κατανοείς τις επιδράσεις που έχει η διατροφή στο σώμα σου. Για να δείχνουμε καλά εξωτερικά σχετίζεται απόλυτα με το τι προϊόντα βάζουμε στο σώμα μας. Έτσι, καλό είναι να ξεκινήσουμε από "μέσα προς τα έξω".

Το matcha tea σίγουρα θα το έχεις ακούσει το τελευταίο διάστημα καθώς είναι από τα πιο hot superfoods την τελευταία περίοδο. 

Tί είναι το Matcha Tea;

Πρόκειται για ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού τα οποία είναι αλεσμένα σε σκόνη. Καταναλώνοντας ολόκληρο το φύλλο, και όχι μόνο το εκχύλισμά του, προσλαμβάνεις 137 φορές τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού και 12 φορές την θρεπτική του αξία! 

Στο glowbox e-shop θα βρεις το MatchaNinja tea, μία εταιρεία που χρησιμοποιεί μόνο τα πιο νεαρά και φρέσκα φύλλα από την κορυφή του φυτού (100%ceremonialgrade), τα πιο γλυκά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Έτσι, η γεύση του δεν είναι πικρή με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να προσθέσεις κάποιον γλυκαντικό παράγοντα. 

Μπορείς να το πιεις είτε ζεστό ή να το προσθέσεις στο smoothie σου!

Άλλoς ένα γευστικός τρόπος να ενισχύσεις την καλή εσωτερική υγεία του οργανισμού σου η οποία θα αντικατροπτίζεται και εξωτερικά είναι η λήψη βιταμινών, πρωτεϊνών, αντιοξειδωτικών και άλλων συστατικών που σε φροντίζουν και έχουν άμεσο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, τα νύχια και μαλλιά σου και φυσικά των οργάνων σου, όπως για παράδειγμα το έντερο. 

Στο glowbox e-shop θα βρεις την εταιρεία Your Superfoods η οποία δημιουργεί powders που στοχεύουν στην καλή υγεία του οργανισμού σου. Θα βρεις 6 διαφορετικά powders όπου το καθένα σου προσφέρει σημαντικά οφέλη και σε βοηθάει να κατακτήσεις τους στόχους σου με έναν υγιή τρόπο.

Συμπληρώματα Διατροφής

Και μπορεί να σε τρομάζει να διαβάζεις "συμπληρώματα διατροφής" όμως κάνοντας την έρευνά σου θα καταλάβεις πόσο σημαντικά είναι καθώς οι τροφές πλέον που τρώμε, δυστυχώς, δεν προσφέρουν όλα αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί στο maximum! Έτσι, η Your Superfoods μας φροντίζει με τον πιο γευστικό τρόπο!

Η ποικιλία ξεκινά από το "Forever Beautiful", το αγαπημένο μας εδώ στο glowbox, καθώς περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ισχυρών αντιοξειδωτικών και φυτικών θρεπτικών συστατικών που προάγουν την υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και της όρασης, συμβάλλουν στην ομαλή ορμονική λειτουργία και προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό άγχος. 

Συνεχίζει με το "Super Green" όπου ενισχύει το ανοσοποιητικό, συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και υποστηρίζει την μεταφορά οξυγόνου και την δημιουργία νέων κυττάρων.

Το "Chocolate Lover" συνεισφέρει στην μείωση της κόπωσης, σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην σωστή πέψη, ενώ το "Skinny Protein" θωρακίζει τα κόκαλα, ενισχύει τους μυς, το νευρικό σύστημα και τα πεπτικά ένζυμα, ενώ προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό άγχος.

Τέλος, για εσένα που χρειάζεσαι ένα boost ενέργειας μέσα στην ημέρα σου ή πριν το γυμναστήριο (ή μετά) το "Energy Bomb" και το "Muscle Power" περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να ανταποκριθεί σωστά μέσα στην ημέρα ή σε μία έντονη άσκηση.

Όλες οι σκόνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και οι γεύσεις είναι απλά υπέροχες! Μπορείς να τις προσθέσεις είτε σε smoothies και χυμούς ή ως topping επάνω στο γιαούρτι ή στην βρώμη, σε χειροποίητες μπάρες δημητριακών ή granola!

Μάθε περισσότερα για το τι περιέχει η καθεμία εδώ.

Νερό

Τετριμμένη συμβουλή αλλά από τις πιο σημαντικές! Αν θέλεις να δεις σημαντική διαφορά στην επιδερμίδα σου, εάν έχεις θέματα με σημάδια, ή απλά θέλεις να δείχνεις λαμπερή, το νερό είναι η πιο άμεση, δραστική, φυσική και αποτελεσματική λύση! Δεν σου αρέσει η γεύση του; Απλά πρόσθεσε φρούτα, αρωματικά ή τσάι ;)